PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
nek prave neke sluzbe za pomoc gradjanima
Komunalna policija je odlična stvar, samo udri bagru džabalebarošku!
Re:
Zamisli maltretitanje da se plaća karta, navikli da je sve džabe (od vremena Tita) pa tako i prevoz!
Ovaj narod nije ni za konjsku zapregu a kamoli za autobus!
Trebalo je da se brinu o uklanjanju parkiranih vozila sa zelenih površina, o redu u blizini pijaca, i tome slično. Umesto toga, oni pesnicama tuku narod.
Re: Re:
Kada ti poslodavac na vreme isplati platu, možeš i na vreme da platiš mesečnu kartu za zaposlene.
Kada ti NSZ na vreme isplati naknadu za nezaposlenost, možeš i da platiš mesečnu kartu za nezaposlene.
Kada penzionerima umanje davno stečene penzije, neka ih oslobode plaćanja javnog prevoza.
JAVNI prevoz nije privatna firma, SVI građani grada (nrp. Beograđani) plaćaju javni prevoz kroz poreze i doprinose, koje ubira grad.
Inače, JESAM za plaćanje javnog prevoza. I komunalija. I struje. I svega što se koristi.
NIJE PROBLEM KARTA, PROBLEM JE U TOME STO ONI SA TAKVIM UZIVANJEM MALTRETIRAJU OVAJ VEC IZMALTRETIRAN NAROD DA JE TO STRASNO !
KOMUNALCI STOJE KAO NEKI CRNI OBLAK A BUS PLUS KONTROLORI PRETE I POKAZUJU NA NJIH.
NIJE BITNO DA LI PUTNIK IMA 20 ILI 60 ILI 80 GODINA, SVE IZBACUJU.
Potpisujem peticiju zato sto:
Sam upravo doziveo maltretiranje komunalaca ... tako da ukidanjem mogu da dobijem samo max 6 meseci umesto 5 god za napad na sluzbeno lice ...e onda cu mu jebati mater bezobraznu ..... samo zato sto sam mazio lutalic a on se iskenjao a ja (misleci da sam vlasnik ) trebao da pokupim govno
Mene i dva Roma napali na radnom mestu a inace gazda firme iz Tajlanda a u firmi ima oko 200ljudi rade i sad gazda razmislja da zatvori firmu a gospodin Vucic dovodi inostrane firme a komunalci teraju iz Srbije treba se dici Srbija protest ili Vlada dole ili zatvaranje komunalaca odlucite sami.
| This discussion has been closed. |