PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Nema ih na prilazima Beogradu gde se baca djubre u izobilju . Nema ih na Senjaku i Dedinju gde se " vozaci " parkiraju po trotoarima i blokiraju ulice . Ali su tu kad treba sirotinju i bespomocne da sikaniraju i da se na njima izivljavaju .
Не требају нам партијске војске!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Дејан М.
Комунална полиција није добро започела свој мандат у Србији , а имала би шта да ради . Припадници , полицајци-комуналци су злоупотрбљени . Основна функција комуналаца је санкционисање комуналних прекршаја . Није добро кренуло - од прве директорке Обреновићке , правилника , обуке , селекције па до последњег скандала ! Комунална полиција је потребна - али ово сада није то .Само је вулгарна и имитација .
PREKORACENjE SVIH OVLASCENjA JE ZAKONOM ZABRANjENO !!!
DA VIDIMO KADA SE BUDE PRIVATIZOVALO STA CE SE TOJ ISTOJ " KOMUNALNOJ " POLICIJI DOZVOLjAVATI !!!
A MISLIM DA CE IM SE TADA ODUZETI PRAVO I DA UDISU VAZDUH, AKO SE PRE TOGA KOMUNALCI NE UGASE !!!
I KOJI TO ZAKON KAZE DA MUSKO PRIVATNO ILI SLUZBENO LICE SME DA HAPSI ZENSKU OSOBU ???
Čemu služe, po Zrenjaninu se samo šetaju i samo što se za ruke ne drže. Pre godinu dana sam prijavila bacanje elektronskog odpada u kontejner, slikala, upisala broj tablica i nikom ništa. Kada sam posle 6 meseci pitala šta bi sa prijavom-jedva da su je našli (rekla sam im datum i vreme i ime službenika) kažu nista morali bi da svedočite na sudu, a to sigurno nećete (nisu me ni pitali) i to je to. UŽAS, lezilebovići i najveći neradnici. O splavu koji je trebao nelegalno bez dozvola ali preko kumovskih veza da bude postavljen u Zrenjaninu da i ne pričam kad smo ih zvali nisu mogli da dodju jer su jeli prasetinu i bilo im je zabranjeno da izlaze i spreče postavljanje pontona, ali mi smo ih svojim telima sprečili. UKINUTI odmah!!!!!!!
Ne vidim razlog za postojanje dotične formacije jer u svim sferama za koje je ova "služba" zadužena vlada stanje kao i pre formiranja iste. Sem što su na teretu poreskim obveznicima i što maltretiraju žene ne vidim drugi razlog za postojanje ove bolumente.
| This discussion has been closed. |