PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Nije opravdanje mora to neko prevozno sredstvo da ide i da se servisira ali realno smo beda velika nemastina.
STOP DIKTATURI
Ма требало би им поделити ове нове калашњикове АК-12, у сваком месту по бар један хеликоптер и обавезно бенефиције бар 6 месеци на годину због опасног посла
Re: Potpis peticije???Ovo je marketiski trik
#290: - Potpis peticije???Ovo je marketiski trik
Ти мора да си неки провокатор, МРШ одавде!!!!
Ето, то ти је мој поздрав!
Re:
Ima veze sa BUS+, jer su komunalce uveli da bi oni mogli da pisu kazne osobama koje su zatecene bez karte. Zbog velikih broja scena koje su se desavala po busevima zbog neimanje karata, napadanja kontrolora kad se zatrazi karte, su i ubacceni kao ispomoc.
Da nije bilo fizickih napada po busevima i da su se karte kupovale, komunalce ne bih ni ubacivali u kontrolu.
Sami smo krivi za ovo.
-Novac se baca dok nam mnogi i mladi i stari miru od bolesti koje su izlečive,ali za one sa dubljim džepovima!
Normalnije bi bilo pa i u ovako nenormalnoj zemlji da se novac preusmeri na prioritete.
---NESTAJEMO MI LJUDI VEOMA BRZO I SIGURNO.ZARAD NOVCA NAS NAŠI UNIŠTAVAJU,KAKO NAS TAKO I SVOJA POKOLENJA.nEVERUJEM NESVESNO,NAPROTIV!JOŠ MALO I ODE MAST U PROPAST!!!---
Ne podržavam!
Ja kao nezaposleno lice moram da plaćam kartu kao i svi drugi. Ili pozajmim ili se ne vozim!
Niko nema pavo da ne plaća karte i da se tako iživljava nad ljudima koji pošteno plate kartu.
Dragi moji Beogradjani, mnogo ste se vi opustili. Gledam potpise - 60% iz Beograda!
Mi iz unutrašnjosti jedva čekamod a se kod ans oformi komunalna policija da se stane na kraj bahatosti takvim pojedincima! Oni što neće da plaćaju a hoće da se voze, koji bahato prakiraju nna trotoarima, ili na mestima predvidjenim za invalide!
I treba komunalna policija!
Izmisljeno radno mesto,nicemu ne sluze,samo prave probleme
| This discussion has been closed. |
SA
ajde napravite grupe pa da se ide po gradu i skupljaju potpisi od gradjana