PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Oni koji su jako podrzavali prethodnu vlast nemaju pravo da kritikuju sadasnju! Naime ovi danasnji su videli od prethodnika kako je to kada se ponasas bahato pa su samo krenuli istim putem! Svi ljudi iz politike kao i sve politicke stranke koje postoje u zadnjih 20 godina treba da nestanu!
Drzava je šuplja sa svih strana, ovo samo govori da je vreme za bezanje odavde slika govori vise od 1000-du reci gde se napaceni narod hapsi zbog 73,00 dinara a lopuze i dalje sede u foteljama i uzimaju 73.000.000,00 dinar to Vam sve govori da ove nikad nece biti bolje.
Nista ne rade osim sto maltretiraju gradjane, izigravaju serife i reketiraju ulicne prodavce, i to sve o trosku gradjana. Treba ih rasformirati pre nego sto se ukorene u sistemu i postanu policija za podobnost.
Oni danas zaposljavaju jos 800, novi komunalnih policajaca ili ti partijskih kadrova, njihova bruto plata iznosi 70.000,00 DINARA, pa kad to pomnozis sa 800 novo zaposlenih dobijes cifru od 56.000.000,00 dinara mesecno koju gradjani placaju po osnovu poreza i raznoraznih nameta, pa zar nije bolje taj novac usmeriti u GSP, nego placati neradnike. Prosudite sami dali nam je to potrebno.
Ja sam prvo mislio da je to odlična ideja - komunalni policajci koji brinu o redu i miru, pomažu građanima, sprečavaju nasilje, krađe, i sl., itd. Međutim, praksa je ubrzo pokazala da je stvarnost nešto sasvim drugo - stotine mladih podgojenih i nasmejanih ljudi koji se dokono šetkaju ulicama i bukvalno - ništa ne rade, a, evo, kako vidimo, posebno uživaju da povremeno grupno nasrnu na neku mlađu žensku osobu, da joj sa sadističkim osmehom zavrću ruku i prete i iživljavaju se, itd. Vidim da je i njihovo rukovodstvo ono koje sve to odobrava, posebno grupne muške nasrtaje na žene, tako da je sve to postalo potpuno besmisleno i sušta suprotnost onome kako je to pre osnivanja komunalne policije građanima predstavljano. Sada se vidi da oni iz dana u dan sve više i više psihoseksualno uživaju u maltretiranju žena po autobuskim i drugim stanicama, i da su se pretvorili u jednu vrstu pretorijanske garde Aleksandra Vučića i Siniše Malog. Eto, zbog toga sam ja sada protiv te devijantne i dokone strukture „reda i mira”, koju skupo plaćamo svi mi građani. Ništa nije bolje nego što je bilo, samo su maltretiranje građana i teror i pretnje - veći nego što su to bili ikada do sada !!!
Gorana Vesica
hm
klosari,meni su dosli za n.godinu u kafic tu sam slavio sa drustvom,naglavacke smo ih izbacili otisli su kao popisani vise se nisu javljali malo pre je neko ostavio kommentar da im se treba suprostaviti e bas tako imali su i pojacanje al im nije vredelo
Ukidanje
Postavljanjem ove institucije nisu resena goruca pitanja koja su bila i svrha njenog nastanka... Tuga je sto ce izmisliti neku novu budalastinu koja ce ponovo kostati gradjane ove jadne zemlje...
Само је питање времена, када ће их наоружати и од курсиста направити "легалну" полицију!
| This discussion has been closed. |