PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Biti policajac zahteva i neku obuku i obrazovanje, ovo je jedna budalaština koja nema nikakvog smisla.
Ja u svom gradu nisam primetio neki boljitak zbog postojanja svega ovog, ali sam primetio iživljavanje nad sirotinjom koja se na svaki pošten način bori za svoju egzistenciju. Primetio sam samo da leti teraju i kažnjavaju sa platoa ispred moje zgrade seljake koji su celog života TU prodavali lubenice i voće proizvedene na njihovim plantažama, kao da je sve to ukradeno a ne znojem zalivano. Teraju i proganjaju ljude koji se radom a ne stranačkim zapošljavanjem bore za život svoje dece... ŽALOSNO...
Zbog tih ljudi, zbog njihove dece i zbog svih onih koji nisu krivi što žive život nedostojan savremenom čoveku, podižem glas protiv svega ovog i stajem na stranu sirotinje!
Желим да се уништи сваки траг постојања Драгана Ђиласа и то почевши од комуналне полиције која не спроводи да буде чист град и не решава комуналне чистоће, већ гледа како да ухапси људе који немају пара да се превезу од тачке а до тачке б, а то им је неопходно. Град је и даље у хаосу од прљавштине и то што од ђубришта, преко дивљих депонија до измета власничких паса од којих се не може корачати градом. Да би то неко могао мора спустити главу како не би се упрљао и у сопствену кућу унео заразу која се тим путем може преносити.
Kako vlast postupa sa narodom, nije ni cudo sto tako rade i ostali koji se domognu PALICE!
Snimak hapšenja devojke,zato sto joj ova zemlja nije omogućila pristojan život(kao ni mnogim poštenim građanima) da za platu moze da kupi kartu,me je duboko potresao. Prosto sam uplašena u kakvoj zemlji živim. U zemlji u kojoj oni koji su pokrali mnoge državne firme, samo promene radno mesto(isto lagodno i dobro plaćeno) i to u ISTOJ FIRMI, slobodno se šetaju bez i malo srama,a hapse nekog ko hleba nema da jede, a kamoli da kupi kartu!!!!! STRAAAŠNOOO!!! I to neka izmišljena policija kojoj su lopovi na samom čelu ove države omogućili da se ponaša ovako gnusno!:( Prvo te osiromaše, pa te onda još i ponižavaju. Užas! Uskoro nećeš smeti ni popreko da ih pogledaš! Komunalna policija je bruka za ovaj narod i u sred krize kad nema para(kako "naš veliki vođa AV" kaže), kad skidaju 10% na i onako bedne plate i penzije,zapošljavaju 800 komunalnih policajaca???? To nam je sigurno sad najneophodnije! Prosvetnim radnicima ništa ne treba, zdravstvenim radnicima, takođe?! Negovaćemo isprane mozgove,jer takvi najviše odgovaraju,jer su najposlušniji!:( Svrhu postojanja OVAKVE komunalne policije za dobrobit naroda ne vidim! Ogorčena sam! Jadna je država kojom upravlja čovek sa kupljenom diplomom i bez karaktera! Bolju komunalnu policiju ne možemo ni da očekujemo!:(
| This discussion has been closed. |