PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Re: Стоп насиљу и репресији!
Само њихово име комуналци говори шта им је посао, ЂУБРЕТАРИ ТРЕБАЈУ ДА РЕШАВАЈУ ПРОБЛЕМЕ СА ЂУБРЕТОМ. Не могу са месец два партизанског курса да хапсе и везују људе који нису платили карту за превоз 1 или 2 станице, а немају од чега да преживе. Поред тога сваког месеца ми одбија од пензије 8.300 динара незаконито, па зар ћу још и повлатицу да им плаћам?
Megadens trend i dalje je na delu ! Niti obrazovanja niti vaspitanja ,ali takvi dobijaju posao -osile se i batinaju gde stignu . U vladi sve sami kriminalci koji drpaju i otimaju pa sebe junacima prikazuju - pa zar može šta drugo da se očekuje ? ...Primera radi napominjem i da sam svedok da mnogo puta Ciganima ni ne prilaze u prevozu ,a mlađim jakim muškarcima ni ne traže kartu ,a kamoli isprave !!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Potpisi se skupljaku na ulici
Naravno, iako su osnovani da održavaju komunalni red, njihovo postojanje se isključivo vezuje za zaštitu interesa jedna bahate i alave privatne firme, koja je na pitaj Boga koji način došla u situaciju da napalćuje karte za vožnju GSP, umesto GSP samog ?!
Re: Gost
Тачно у сриду: трилинг апарата за принуду, полуприватна комунална полиција, приватни судски извршитељи, приватни јавни бележници су стуб парадржаве. То је инаугурисала бивша, а спроводи и садашња власт којима је НЗС да су ненародне иако их је у оба наврата бирала безоблична глупа маса.
Stoka neobrazovana,dosli s nekog brda,dobili uniformu i misle da su uhvatili Boga za m*da...izivljavaju se seljacine jedne... 100 PUTA POTPISUJEM!
Када сам на текућем рачуну Поштанске штедионице видео уплаћен умањен износ своје пензије, спонтано сам реаговао: ЈЕБО ПАС МАЈКУ ДРУМСКИМ РАЗБОЈНИЦИМА, ЛОПУРДАМА, МАФИЈАШИМА И ПРОДАВАЧИМА МАГЛЕ, КОЈИ НИШТА ДРУГО НЕ ЗНАЈУ ДА РАДЕ, СЕМ ДА ПЉАЧКАЈУ И ИЗДАЈУ СРБИЈУ.
a da.,neko je spomenuo i DIVLJE TAKSIJE PO GRADU!!!NEMA IH PUNO ,SAMO PO 10 ISPRED SVKOG KLUBA
| This discussion has been closed. |