PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Delatnost komunalne policije vredja dostojanstvo svih Beogradjana a uperena je protiv najugrozenijih i batina u rukama gradskih kabadahijskih vlastodrzaca
Nema potrebe za komunalce imamo vec jedne
Re:
Stidim se što živim u ovakvoj zemlji. Od bruke u zemlju da propadnem. Pa zar da se hapse nedužni građani, jer nemaju gde novac da zarade, a ako i retki imaju radno mesto plata je nedovoljna za elementarne potrebe. Vi koji određujete pravila, zar ne razmišljate o tome. Zar ne vidite, zar vam nije žao. Svi smo mi od krvi i mesa , i svi mi imamo želje , osećaj za bol. Već kada je kupovina autobuskih karata postala naš sveopšti problem sedite i razmislite šta je uzrok tome. Ovo je kulturan, duševan i pošten narod, ali od nema ne može da se uzme. Kažete da su u prethodnom periodu penzioneri revnosno plaćali. Pa zar ne razumete zašto. Jer je za njih cena niža. Naplaćujte manje cene za prevoz i ostalima. Cene koje su primerene platežnoj moći ovoga našeg dugi vremenski period napaćenog naroda. I videćete, sigurna sam da kontrole neće biti potrebne. Jer će ovaj naš narod, dobar i čestit narod revnosno plaćati . Ne plaćanje BUS karata nije odraz huliganstva i nepoštenja ovoga našeg naroda, već nažalost nemaštine. Da li da kažem: oprosti im Bože, jer neznaju šta rade.
Subjekt
Ni 10% njh ne moze da prodje regularno testove za prijem. Sve to doslo preko veze. Da bar mogu da čuvajuda paščad ne seru po ulici...
Izmisljeni dzabolebarosi,vrse teror na iznureni i osiromaseni narod a za to primaju debelu platu,sluze samo da izigravaju diktaturu dodatno na sve ove muke u narodu,nijesu sposobni niti dostojni ni ulice da ciste
Ja sam za to da se organizuje grupa od desetak spremnih momaka(po autobusu) i da patroliraju gradom na raznim linijama i reaguju na zlostavljanje gradjana....Ja cu prvi
sviiiiiiiii
| This discussion has been closed. |
gde su sad cuvene patriote navijaci..huligani ... satro jaki momci po utakmicama i stadionima, sto se sad ne organizuju i isprebijaju nekoliko patrola cisto da vide kako je to kad krene sila na slabijeg