PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
ZATVARANJE PETICIJE !!!
apelovanje na opozicione partije ukazuje na to da ne razumete suštinu društva u kojem živimo. Ne postoje opozicione partije. Svi partijaši su deo jednog te istog vrzinog kola u kojem se vrtimo.
Dalje, naravno da ovakve peticije nemaju težinu - još pre nekoliko godina (za vreme nekih od bivših vlasti) je izglasan zakon kojim se građanima oduzima moć da bilo šta rešavaju peticijama.
Ova peticija je prosto trebalo da iskaže naš bunt. Mada, mislim da je ovima na vlasti jasno da nam je prekipelo, i da ih nije briga.
Kada iz zemlje ode sve što vredi, ostaće u njoj sami i zadovoljni sa onom najjeftinijom jeftinom radnom snagom koja zbog nesposobnosti nigde drugde ne bi mogla da nađe posao.
Miša
Doći će izbori, tada će moreati da se čuje naš glas. Ako ga uopšte imamo...
Realno ovom zemljom vlada teroristicka hunta zadnjih ~30 godina!, nazalost u toj hunti direktno ili indirektno spada bar i 15% stanovnistva ako ne i vise, svaki neradnik, lopov, muljator po raznim agencijama, administraciji, advokat, sudija, itd direktno odgovara mu ovakvo stanje!
Iskreno ja nevidim da se mi sami mozemo osloboditi takvih, jer su oni slozni a to je da rade za sebe a otimaju kako god stignu, jeidna nada nam je bila okupacija zemlje pa starne sile koje bi bile "postenije" jer ni turci toliko zli nisu bili!
Jedini način da se nešto uradi su nezavisna regulatorna tela. Tražite savet od Ombudsmana, a onda povlačite poteze.
Neće ni biti povratnog odgovora, zato što nema dovoljno potpisa. -.- Ja sam bar 10 puta podelila ovu peticiju na Fejsbuku, ali ljudima kao da je lepo kada ih KP neovlašćeno maltretira, tuče, privodi i ostalo što smo imali prilike da vidimo u proteklih par meseci.
Re: Miša
Glas imamo, ali dokle god svakog drugog medju nama mrzi da izadje na glasanje, "JER TO IONAKO NEMA VEZE",
do tada će nam biti baš ovako kako nam je sada.
Poštovana Biljana, ne znam kakve političke partije pominjete, pa još i tzv. opozicione. Nema ovde opozicije još od 1990. godine, sve su to male interesne grupice koje štite jedna drugu, a sve na štetu naroda i države.