PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
karte preskupe i da je to pravi uzrok pojave svecovanja. Zasto je ukinuta pojedinacna karta i uvedena vremenska, SKUPLJA, A DA JE PRITOM 1 sat i 30 min, jako kratak period za Beograd kao metropolu--zapravo je ovo cista prevara GSP da karta poskupi!?
Mislim da je peticija vrlo pregledna.
Trebalo bi odraditi jos opsirniju reklamu u medijima--ako je to moguce!. Nisam informisana da li je neka organizacija pokrenula i potpisivanje ulicne peticije?
Naprosto, narod je sludjen zivotom u Srbiji,i
uopste nije upucen u svoja gradjanska prava.
Srdacan pozdrav,
Gorica Gertik, dipl. ing tehnolog
Re:
apsolutno se slazem da narod nezna svoja prava. prvo i osnovno pravilo, ako te izvedu iz prevoza, nemogu da ti pisu kaznu, jer ako mi je napisu il je na licu mesta tu istu kaznu platim, imam pravo da nastavim tu voznju i tom istom doplatnom kartom imam pravo da se vozim celoga dana. mnogi ljudi su preplaseni od strane policije, uvode nam rezim kao u vreme slobe, treba da se plasimo policije i jos da nam uvedu policiski cas. protiv sam kom. policije, a nasu pravu policiju postujem kao i njihov rad.
Kakve mi koristi imamo od komunalne policije sem sto ih placamo. Treba ih ukinuti i to pod hitno
Nekada poznati po nazivu Dizelaši, a sad Komunalna policija.
Komunanalna ... možda, ali policija sigurno ne!!!
Комуналну Полицију треба што пре укинути!!!
Те службене псе режима у КАФИЛЕРИЈЕ сместити!
| This discussion has been closed. |
letnji bašti ugostiteljskih objekata i uklanjanje inprovizovanih tezgi-kutija prodavaca poljoprivrednih proizvoda.Svakodnevno kada temperatura prelazi 15 C možete ih videti na Keju u opuštenoj vožnji "službenog bicikla" kako neformalno za platu od tričavih 50.000 RSD pričju o svakodnevnim životnim problemima i smišljaju gde "ubiju" još dva-tri sata do kraja smene(čuo svojim ušima ).Povremeno kada se ,valjda zažele akcije ili se možda napalae posle nekog američkog filma,dođu džipom ( stvarno neznam za šta im u gradu služi džip, koji troši jedno 15L) izmaltretiraju i legitimišu dve tri babe na Futoškoj pijaci.Imao sam priliku da ove čuvare komunalnog reda
u početku naivno,pozovem radi stvarnog komunalnog problema u svom komšiluku.Pozv jedan : svake usbote ispred našeg ulaza,a koji se nalazi u blizini crkve prosjaci uzrasta od 10-60 godina uriniraju po ulazu,neretko na samoj ulici,tuku se,jedu i razbijaju staklo ,maltretirju svatove i urlaju od 10.h pa do poslednji svatova ,obično oko 17.h.
Pošto ovi ubogi ljudi valjda nemaju PIB i teško im možete poslati kaznu kao pravnom licu ,dobijete odgovor da "nije u njihovij nadležnosti", zovite redovnu policiju.Poziv dva:svakodnevno na uglu Daničićeve i Zlatnih greda pored saobraćajnog znaka, a 20 metara od ulaza u jednu od najelitnih gimnazija u Srbiji,stvara se mini deponija.Ispadaju iz kesa paradjizi,lubenice,ostaci hrane.Užas! Odgovor."dali možete da potvrdite ko to radi"- kako bi oni,valjda delovali.Ta gospoda valjda podrazumevaju daćemo mi, komšijepraviti zasedu ,potom legitimisati "ostavljače otpada" pa potom sa njihovom ličnom kartom
uputiti kratku dojavu.Oni su izlišni u svakom pogledu,sramota i užas.Sve u svemu pravi manekeni budžetskih neradnika i potpuno , ali potpuno nepotreban trošak.