PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Нажалост, аутор петиције је занемарио чињеницу да Србија није само Београд, већ и други градови, попут Новог Сада, где имамо исти случај кршења Устава и Закона, као и исту бахатост и бруталност. Потписујте петиције, подржавам, али тиме чините горе својој земљи... Да објасним - када потпишу петицију, људи се осећају задовољно, олакшано, мисле да су дали довољно за превазилажење проблема. Међутим, истина је да нису урадили ништа. Акумулирано незадовољство треба пустити на улице, наплатити сва понижења и бол, протерати оне који нас свесно уништавају и живети достојанствено.
Re: Re: hahaha
a oni ce sve to da isprave i dovedu u red? gde ti zivis prijatelju...
Комунална полиција служи Новом светском поретку - корпорацијама а не народу. Вратите нам ГСП - он припада народу. Вратите народу све што сте му отели. Беспримерни терор који примењујете по законима Новог светског поретка мора да престане. Не заборавимо: и Хитлер је све радио по закону. Примени тих закона служи гестапо комунална полиција.
Србија се дави у ђубрету али "цивилизовани запад" није овде наменио примену европских закона већ користи Србију као полигон за складиштење свог отпада - од нуклеарног, преко енергетског до свакојаког другог. За то нема прописа ни кажњавања. Али ће се турска компанија бранити свим средствима и народ терорисати и малтретирати уз безочно таламбасање страних медија који у Србији спроводе опсежан програм медијске контроле ума и представљају се као "српски".
Mup to ne radi. Tu je za narod.
нема се ту шта посебно коментарисати осим тога да ова банана држава крши све могуће законе пуштајући ту квази гамад да малтретира народ ,ја лично не бих дозволио да ме тако понижавају већ бих некоме поломио кости , нису ми јасни људи зашто не промену начин превоза ,ко вас тера да им дајете паре за превоз и да вас још притоме понижавају ,ја бих рађе нашао било који други начин превоза само не са њима па нек ,што се мене тиче ,банкротирају, празан аутобус нема приходе....
| This discussion has been closed. |