Peticije.online

PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

ZATVARANJE PETICIJE !!!

слободан млинаревић#26 May 23, 2015, 01:34

Није баш јасно, о чему се ради и у чему је проблем? Постоје одређени услови, за покретање ЗВАНИЧНЕ петиције. Рекао бих, да је у томе и број и форма, веома важна. Верујем, да те услове тешко да ће било која од петиција овде покренутих испунити, те не треба да Вас чуди ћутање власти.

Gost#27 May 23, 2015, 02:20
Ko su ti `?
Kome oni trebaju?
ubirul oni harac ko turci prije 400 godina?
Gost#28 May 23, 2015, 03:03
Nisam ni očekivao da će biti odgovora.
Pre može biti odmazde.
Za ukidanje nećega što se zove policija je potrebna revolucija, a Internet je tu da je oteža, pri čemu gospodarima donosi i profit,
Možda bi uspešnije bilo da su u pitanju manjine ili pederi (pardon tyv gel popuilacija), ili i još bolje - i jedno i drugo
Toliko od mene

Gost#29 May 23, 2015, 06:23
ovo uopste i nije drzava , posebno od kada je AV na vlasti
lili#30 May 23, 2015, 06:30

a da se obratimo Ombudsmanu?

Gost#31 May 23, 2015, 06:33
Koja opoziiona partija.... Pa Ds je unisten, a iskreno oni su istu policiju i osnovali.... Bas citam juce da Mali trazi jos komunal. policajaca.... A sve u stilu ...Blago majci svi smo policajci.... Alo bre, pa to neko placa....
Gost#32 May 23, 2015, 06:58
Ne uvazava misljenje samo do izbora...
Gost#33 May 23, 2015, 07:21
Koliko je potrebno potpisa da bi se usvojila reč građana?
Enkookne#34 May 23, 2015, 07:24

Re: Re: Miša

#23: Borisav - Re: Miša 

Ovo što mi mislimo da je višestranački sistem je u stvari jednostranački koji radi u svoju korist, bez obzira na posledice po narod.

Gost#35 May 23, 2015, 07:52
Svakako dokaz vise da ih misljenje Naroda apsolutno ne zanima ! Svaki potpisnik nek se seti tokom izborne kampanje pozicije I sadasnje I bivse opozicije u vlasti , sta znaci njima dati glas , obavezni su pismeno po vazecem zakonu I Ustavu da u roku 30 dana odgovore na peticiju gradjana, zasto nije prihvatljiva !? Kada oslobodimo medije Srbije , ova incijativa nece ostat bez odgovora kao I mnogobrojne druge incijative gradjana , dokaz sprege apsolutisticke korumpirane klike na vlasti sa medijima sprovode totalno odvajanje naroda od pravnog zivota coveka u Srbiji , Brzo ce doci vreme da ih Narod Srbije vise I ne pita za radne obaveze , u jednom danu ce ih isterat napolje iz kancelarija, kabineta pravac Kazneno popravni zatvor ,pa nek se lazno zaklinju na Ustav I zakonske obaveze malo duze u zatvorskim celijama , taman toliko koliko su meseci primali plate za lazno predstavljanje zakonskih obaveza , I tapsali krsitelje zakona u svojim timovima lepo timski sa sekretaricama koje ignorisu nek se druze prioritetno su sami sebi priopritet , tu ce imat vremena da prioritetno uzivaju , sa mnogo ,manje stete I posledica za nase pare ,
Gost#36 May 23, 2015, 08:18
Kada imamo gomilu RedNeck-ova na vlasti.Jebene brdske polupismene pijane politicare kojima je glavna pomisao u glavi kako se najesti, pokrasti i sta voziti..Ostalo..ostalo ce doci samo.Previse su pili TOMOVACE...
Gost#37 May 23, 2015, 09:33
Ovo ste fenomenalno rekli za mišljenje svojih gradjana i nefermanje našeg mišljenja.Mislim da ste potpuno u pravu i da treba na više prometnih ulica organizivati štandove za potpise..........Ja sam lično veoma razočaran što naše mišljenje nikom nije bitno a sve te službe treba da budu u službi gradjana kao i političari..Zbog svega toga gledamo porodično da odemo u inostranstvo tamo gde je gradjanin poštovan.Nadamo se da će peticija da se uvaži ali to je smo kap u moru šta bi sve trebalo da se ispravi.Pozdrav Biljani Hajduković i sve čestitke na hrabrosti.............
Gost#38 May 23, 2015, 09:36

Re:

#31: -  

Komentar je zaista super!!!Svaka čast.......

laki#39 May 23, 2015, 11:10

Ovo je na zalost postala drzava u privatnom vlasnistvu raznih mafijaskih struktura gde im komunalno teroristicka policija sluzi za uterivanje straha u narodu i ja uopste nisam iznenadjen da bi oni ikakvu odluku samog naroda prihvatili,tako da ovde nikad do promene doci nece bez motke po ledjima istih.

Gost#40 May 23, 2015, 16:53
Zao mi je... jadni smo mi i bedni u ovoj nasoj Srbiji... :(
Dunja#41 May 23, 2015, 17:36

>>>>>>>>>>>>Tu jedino pomaze motka ,a nikakve peticije.Tu bandu ne interesuje sta narod misli.

Gost#42 May 23, 2015, 18:04
Na nasu zalost, ovde je misljenje gradjana samo bitno pred izbore. Tada ce da nas obasipaju obecanjima i da izgleda kao da smo im bitni. Hvala Vam na trudu. Siguran sam da su vlasti dobro upoznate sa peticijom, ma koliko je ignorisali. Puno pozdrava i sve najbolje. Kad tad ce i ovi otici sa vlasti. Problem je sto Srbija nema vise koga da bira. Sve smo ih izvrteli.
Gost#43 May 23, 2015, 18:08

Pretpostavio sam da ce ovako nesto da se desi ne moze se zasada bar sa korumpiranom stokom izaci na kraj putem peticija

Gost#44 May 23, 2015, 20:06
Hvala Tebi od srca.
Miki
Gost#45 May 23, 2015, 21:18
Licno mislim da od ovog posla nema nista al ajde pokusali smo... ima jos nacina ali otom potom...
Gost#46 May 23, 2015, 22:26
Ja kazem da ustanemo protiv njih, da ih udarimo gde najvise boli, da ih skinemo s vlasti!
Gost#47 May 24, 2015, 08:50

kako da se resimo ovog fasizma

Gost#48 May 24, 2015, 09:52

Re:

#1: -  Bravo za komentar !

Gost#49 May 24, 2015, 10:24
policajca,,,cesto u radno vreme sede po kaficima i intrvenisu iz kafa ne a kazne se pisu selektivno da nebi nekog iz gradske vlasti ostetili...to mi placamo i izzdrzavamo...da bi napisali gradjaninu komunalvi udu u grupi obicno dva i tri lica cesto i po dva auta sa 7 ljudi posto nemaju ovlascenja vode sa sobom nadlazbne inspektore koje gradjani takodje finansiraju(saobracajni ,komunalni,gradjevinski,ugostiteljski,,,)pa radi licne bezbednosto vode sa sabom intrventntnu jedinicu policije a da bi zaustavlajli takiste i vozila vode saobracajn
Gost#50 May 24, 2015, 10:52
Pa opozicione stranke su napravile ovu policiju a sad kada bi ukinuli ovi to bi bilo samo na njihovu stetu.. To je moj komentar i nista vise...

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.