PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
ZATVARANJE PETICIJE !!!
Re: Re: Miša
Ne, glas nemamo.
Izborne krađe ili nameštanje glasova se događaju na samom biračkom mestu, ali i na putu od biračkih mesta do RIK.
A vi koji izlazite na takve "izbore" - izlazite i dalje, svojim izlaskom im samo dajete legitimitet i unapred ste im dali priliku da vas pokradu i da sve nas zajedno po ko zna koji put naprave budalama.
Da od kuće nešto promEneŠ ?
Izađi i bori se !!!!
Ovaj komentar je fenomenalan i sve kazuje!!!Mislim da je komentator u pravu i kako bi takva država udarila po spstvenom temelju!!!To i jeste razlog zašto se oglušuju na peticiju i nek nam je bog u pomoći!!!Ovako ni pod turcima nije bilo a zulum je još mučniji........komentar je bio pod 53
naravno placamo nesto sto nesluzi nicemu kao : komunalce, policiju, odzacare, odbranu od poplave ....ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE "DA "
Draga Biljana,
I ovo je nesto! Neka znaju da ne spavamo, da niko nije budala. Kad tad videce se rezultati ovakvih i slicnih akcija.
Treba nastaviti, pametno i hrabro!
PREVISE STVARI NASA VLADA KRIJE OD NAS, TOLIKO DA NEKE INFORMACIJE NECU VAM RECI NEGO IH SAMI POTRAZITE, DAJEM VAM NAGOVERSTAJ DA POSTOJI PRAVI RAT KOJI SE VODI ONLINE ZATASKAVANJE. MNOGO SAM PUTA PISAO SLICNE TEME, I PRISTUPAO SA DRUGIH RACUNARA SA DRUGIM IMENOM, SVE STO JE PISANO NEPOSTOJI, NO JE SAMO ZA MOJE OCI I OCI STRANACKOG BOOT-A. JA SE SAMO TRUDIM DA SVI MI IMAMO PRAVO DA IZNESEMO SVOJU IDEJU I MISAO.
HVALA VAM SVIMA NA RAZUMEVANJU :-) Anon
to je nestalo još u doba turaka
Re:
Istina samo sto je procenat onog stanovnistva mnogo veci ide preko 60 %.Kao sto je istina da je za srbe samo cvrsta ruka i diktatura.NAZALOST...
Postovana Biljana jeste li probali da kontaktirate Trecu Srbiju?