SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Pregledanost !
Pozdrav!
Samo morate obratiti pažnju da budete što pismeniji. Ne kaže se šunt vec šund. Zatim ne piše se i ne izgovara "Pogrešne vrednosti" već "Pogrešnih vrednosti". Takodje znakovi interpunkcije se ne odvajaju od reči! Ovo Vam pišem iz najbolje namere kako bi ovaj potez dobio na što većoj ozbiljnosti. Pozdrav.
Да ли се ове on-line петиције уопште уважавају? Има ли сврхе потписивати их?
Online peticije su validne i legalne. Pitanje je samo koliko je potpisa potrebno i da li ce ovo biti zaista produktivno?
Re:
Nisi jedina. Ako tako razmisljas nece se nista ni promeniti. Svi okrecemo glavu i cekamo cudo. To se nece desiti. Nista se nece promeniti ako nismo slozni! Zajednicki moramo da se borimo protiv sistema, da se izjasnimo, to su nasa prava!
Ako sedimo i cutimo, gutamo sve sto nam se servira nece sigurno biti bolje, bice samo gore a to svakako vec sada znamo i vidimo.
Свако нормалан и са мало мозга схвата колико лош утицај имају овакве емисије. Надам се да ће од ове петиције да се уразуми СРБСКА јавност и надлежни и да поскидају емисије оваквог и сличног садржаја и забране за сва времена!!!
Treba brzo delovati.Naterajte vlasnike tih televizija da to pustaju (ako vec moraju) u gluvo doba noci kada posten radni svet spava.Za ostale nema pomoci, oni su i pre i posle rijalitija bili DNO.Sto bi rekla ona latinska izreka;.Slican ae slicnom raduje!!
Takodje ne znam da li ce ova peticija uroditi plodom, pa samim tim ne znam ni ciji glasovi, odnosno iz kojeg dela zemljine kugle se vaze, a iz kojeg ne.
U koliko Vam smeta sto pisem latinicom, i to engleskom verzijom, bez nasih jedinstvenih slova, to je zato sto na kompjuteru nemam mogucnost da menjam jezik na Srpsku latinicu ili Srpsku cirilicu.
Poslednje, ne postavljajte mi pitanja u inbox na temu zasto nije pokrenuta takva-i-takva peticija, jer ja - autor, sam samo najobicnije fizicko lice, gradjanin, kao i Vi, te peticije sa drugim temama mozete napraviti sami !
Hvala na razumevanju !
Re: Re:
Svi na ulice buna nek se sprema jer drugacije nam spasa nema...i sto se tice ovih programa i situacije generalno..sve je to povezano...
Mislim da je 30 000 potpisa neka osnova. Ako bude islo ovim tempom za 7 dana preci ce 100 000 lagano.
To je vec ozbiljnija cifra i svakako je za razmatranje. Samo nisam upoznat koliko je zaista potrebno da bi bilo usvojeno. Mozda 500 000?
Re:
Film se zove Idiokratija. Zanimljiva asocijacija. Slažem se sa tobom da jedna lasta ne čine proleće, ali ako svako razmišlja kao ti, u smislu šta ja mogu protiv svih, ništa se neće promeniti, bar ne na bolje. Svako od nas treba da najpre razvije svest o sebi kao biću, o tome šta su njegove vrednosti u životu kojima teži i da radi na sebi. Ne možeš promeniti svet, ali možeš i moraš, najpre sebe, pa onda će se sigurno neko ugledati na tebe, i tako dalje. e, da , i za to postoji izreka, "kamen po kamen, palača". Pozdrav!
Pored toliko gladnih i bolesnih u Srbiji kojima treba pomoc ,daje se novac za te propalitete. Da su vredni paznje i postovanja ne bi se ni pojavljivali tu.I ovim komentarom im posvecujem previse paznje.
Ovaj sajt je upravo objavio da ima preko 20 000 potpisnika peticije http://www.aktuelno.me.
Re:
Neko je već odgovorio da je validna ali se ne zna koliko je potrebno potpisa da bi se postigli neki efekti.