SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
PITANJA i ODGOVORI
RDA
Možda bi moglo da se link peticije prosledi Radio difuznoj agenciji?
http://www.rra.org.rs/cirilica/kontakt
Postoji i kontakt forma za prijavu:
http://www.rra.org.rs/cirilica/podnesite-prijavu
Svakako ne treba da odustanemo, jer cifra od 52 935 koja trenutno stoji nije nimalo mala!
Marko, ako nisi u mogućnosti da ovo izneseš do kraja kako treba, pokušaj da nadješ odgovarajuću osobu koja će da nastavi umesto tebe. Ili način ... kako god.
Re:
Nemojte ocajavati. Ovo je veoma bitna stvar koju smo pokrenuli. Pogledajte koliko sloznih ljudi ovde ima.
Doci cemo i do cifre od 500 000 - 600 000 a to je negde oko 10% ukupnog stanovnistva. Samo napred idemo, bez stajanja. Izguracemo ovo do kraja. Sto se tice protesta niste rekli iz kog ste grada? Kako ste mislili da se to organizuje? Ministra cemo obavestiti cim broj dodje do 100 000.
LJUDI, MORAMO BITI SLOZNI. NEMOJTE SAD DA SE RASIPATE I PRAVITE RAZDOR. TAKO NIKAD NECEMO USPETI!
Re: Re:
Iz Beograda sam, pa slanje obavestenja putem mejla svim potpisnicima peticije, zatim poziv na protest putem drustvenih mreza, (FB, Twitter..sta god) ne iskljucujem ni medije (Kurir i telegraf su vec objavili clanak o ovoj peticiji). Verujem da bi se i mnoge javne licnosti iz sveta kulture i umetnosti prikljucili ovoj akciji.
Re: Re: Re:
Dobro evo ja cu i tebi da pomazem, ako preuzmes. Posalji mu u inbox predlog.
Re: RDA
Da, plus ministarstvo i MEDIJI. Moraju se obavestavati mediji, to je jako vazno!
Re: Re: Re:
Hajde, ja sam za. Naravno. Nego ne znam da li je neko video ovo? Treba i ove ljude kontaktirati i ubaciti u grupu.
Da se svi povezemo.
Re: Re: Re: Re:
Ipak je momak shvatio da je pogresio tako da ce i dalje on voditi.
Postovani,
Postoji emisija Pitajte Djuru na Laguni (radio). Koncept emiaije je takav da mu poatavite pitanje i on nadje resenje ili barem kome da se obratite.
Mialim da mozete njega da pitate kome mozete da se obratite za ovu peticiju.
Pozdrav!
Znao si da ima puno ljudi protiv ,, , pa je to super mesto za reklame , OD KOJIH DOBIJAS PARE,,,,,....PA I TI SI TAJ KOJI KORISTI FARMU I OSTALU STOKU DA SE BOGATIS,,,.........SRAM TE BILO ,,, KORISTIS PERFIDAN NACIN DA ZARADIS PARE , NA OCAJU KOLIKO TOLIKO NORMALNIH LJUDI,,,
Najgore od svega je što su pojedini političari dali legitimitet ovoj pošasti i najnižem i najmizernijem obliku ispoljavanja ljudskog nemorala,bede i nekulture! I od toga nam deca beže u svet! Koliko se sećam u tom fekalnom programu su učestvovali Čanak i Ničić a da nisu imali nikakve posledice zbog toga! Da li su jadniji oni ili država u kojoj je to tako? Predlažem vlasti uvođenje stostrukog poreza na emitovanje ove kanalizacije od programa pa neka gospoda Mitrović, MIrić ,Božić ( dabogda im u kući bio rijaliti doživotno) i ostali plate makar za svo zlo koje NAMERNO nanose duhovnom zdravlju ovog naroda!
"Требало би" - најкоришћенија ријеч у нашем наорду
Poslala sam na mailove svih ministra i mimistarstava. Iskreno se nadam da cemo uspeti jer zaista ne zelim da moje dete odrasta u drzavi,svetu gde je jedna Stanija i njoj slicni uzor mladima.
Bravo Marko, imas nasu bezuslovnu podrsku...
bunt
Nije budala Marko, mi smo g@vna!
ako je neko potpisao i pomislio da je time ukinuo bilo sto najveca je budala.
i dok god mislim da jedan covek treba nesto da pokrene i on da vodi sve to bicemo budale