SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
jos 5 hiljada... Mislim da drzimo rekord !!!
Izguracemo ovo do kraja !!!
DA LI VIDE OVU NASU PETICIJU ODOZGO SA VRHA I STA MISLE DA URADE: UKINU ILI DOZVOLE DA SE I DALJE NASTAVI EMITOVANJE TIH GLUPOSTI. PROBUDITE SE .
Јел организовано потписивање петиције по градовима? Не видим никакво саопштење о томе, а треба нам и тих 30000 потписа.
Maja
Nisam u toku... Da li sa 100 000 potpisa, stvar mora da se raspravlja u Skupstini, jel tako bese ? Pozdrav
pritisak na RRA
Nema nista od onlajn potpisa! Sad smo se skupili ali neophodno je konkretno delovanje!
Za pocetak, dok se ne organizuje potpisivanje na ulicama - MASOVNO PRIJAVLJIVANJE NEPRIKLADNOG SADRZAJA na sajtu RRA! Ajmo dve hiljade prijava dnevno!!
Gradjanska inicijativa + 30 000 potpisa = mogucnost da se nesto uradi
Ovako se dobija samo medijska paznja.
mrdni narode guzicu i marsh na ulice... ovo iz udobnih fotelja i subjektivan osecaj da smo neshto kao aktivni i drushtveno odgovorni je go qrac...da budemo realni!
zasto ste stali sa peticijom potpisujte idalje saljite delite
ili da se upadne direktno na farmu i da se pravi bojkot
gost
ja sam podelio preko drusvenih mreza,danas treba da bude 100000 potpisa peticije protiv rijaliti showa,koliko je potrebno jos potpisa?
mIX
Sve učesnike,koji samim učešćem dokazuju da su za mentalnu ustanovu,zajedno sa urednicima programa i vlasnicima televizija,poslati u Ustanovu za mentalnu obradu uvrnutih, na tri godine, a posle toga im omogućiti dugogodišnji boravak na otvorenom prostoru vojvođanskih polja ili nekog kamenoloma,da nauče kako se normalno,u Srbiji, zarađuje za život!
sto pre ukinuti ovaj sljam od medija ,no mnogo ludaka ima koja to gleda i nasladuje se
Ja sam u poodmalim godinama pa mi smeta. Rijaliti ne sme da bude buducnost. Zar nam je nacija promiskuitetna, vulgarna, nepismena, nepristojna,bez imalo domaceg, elementarnog, vaspitanja? Vi mladi treba da pravite veceri posvecene muzici, literaturi, svakoj vrsti umetnosti. Skupljajte se i samo prijateljski i uctivo razgovarajte.
Natasta Novaković
Re: gost
Трба нам 30000 потписа на папиру, и одбор који би кoординирао сакупљањем потписа од грађана на улицама по градовима.... немамимформацију да је одбор формиран.
Re: Maja
Не трба формирати одбор који би кoординирао акцијом сакупљања потписа од грађана на улицама градова , и 300000 потписа на папиру ,на ком би писало име ,презиме, јмбг број грађана, али ми није познато да је одбор формиран.
Hvala na razumevanju,
Gaga