PRODUZENJE ROKA SLANJA STATISTICKIH IZVESTAJA ZA 2015.godinu
Jel sa ovim programom da idemo u Evropu?????
Re:
25 godina radim finansijske izvestaje i nikada nije bilo ovakvih problema. Da li cete reci da su knjigovodje krive jer sve ostavljaju za zadnju dan? Sramota i vasa bruka!
Re:
A tek sto nas cekaju tekuci poslovi, a tek sto nas cekaju bilansi za preduzetnike i mesecni PDV i da ne nabrajam dalje, kolege znaju
Re: dokle cete da nas ponizavate ?
#11: Zile - dokle cete da nas ponizavate ?
meni pukao kapilar u oku kad sam se iznervirala jer je pukla aplikacija 6-ti put u istom fi
A posla mnogo.
Re: Re: dokle cete da nas ponizavate ?
#61: - Re: dokle cete da nas ponizavate ?
Sastro slatka, i nasoj Miri isto. Od panike od slanja, necu ni zavrsiti jos 4 komada koja su mi ostala. Raspad sistema
Izgleda da smo jedino mi knjigovođe odgovorni za blagovremeno I tačno izvršavanje svojih obaveza.Postalo je alarmantno ,jer se oni koji treba da nam pruže masksimalnu podršku u tumačenju zakona I njihovom sprovodjenju ponašaju indiferentno,kao da im to nije posao. Tu pre svega mislim na Poresku upravu .Kada im pošaljete pitanje mailom,najčešći je odgovor-kontaktirajte Vašu Poresku upravu. A tamo tek nemate s kim da se konsultujete.. Zato I ne čudi problem oko ove Aplikacije za finansijske izveštaje u vreme kada bi trebalo da funkcioniše besprekorno .Pravo je vreme da se I gospođa Udovički ,pa I predsednik Vlade informišu o našim problemima,ako je ova problematika uopšte u njihovim nadležnostima.
Re:
I i dalje uvode novine 6 dana pre kranjeg roka za Statisticke izvestaje!!!
| This discussion has been closed. |
FI
uaaaa slepci