Majci troje dece plata iz budzeta
Re: Re: Zasto?
ZATO
Zato sto je budzet vec uzeo od nekog drugog i to lepo rasporedjuje gde mu volja.Bolje da neki normalni ljudi sa decom onda imaju neke koristi.
Gospodjo.....prvo i osnovno ....trebate pod hitno posjetiti kurs maternjeg jezika.Drugo....i nista manje bitno.....vratite se u Srbiju da zivite.....a trece jako vazno....da li ste Vi uopste iz Srbije ili samo uskacete po potrebi da sirite mrznju i prosipate pamet.ISKOCI DRAGA
Koji si ti bolid, ti placas u budzet i tako i tako.Ni dinar ne bi placao vise, ali bi bar znao kuda odlazi bar delic tih para.ZNAS LI SADA KUDA IDU PARE IZ BUDZETA....BOLID....
nista od toga.Ko je to ukinuo i zasto?Vreme je da se vrati,nisu u pitanju pare samo malo olaksica za roditelje.
Smatram da bi majke koje imaju 3 ili više dece trebali da imaju neka primanja, jer samim tim što podižrmo tu decu nemamo vremena ni da se zaposlimo, a kamoli da radimo. Inače majka sam petoro dece, pet devojčica, i nikakvu pomoć od države nikada dobila nisam, osim dečijeg na koje peto dete nikada nije imalo pravo.. Mislim šta dalje da se priča.
Re: Zasto?
ti SI teska Budala.......situacija u srbiji je poslednjih 20 I vise godina teska kada bi svi tako razmisljali Ko to I Sa ovim migracijama koje imamo nebi has bilo uopste u srbiji....ti SI Zeno tezak idiot.....!!!!
Da bi navukli ljude i za trece dete, a onda da mu sve uskrate! Drzavno uredjenje je bruka!
A, Vi gospodjo malo porazmislite sta ste napisali! Ovamo branite tezu viseclane porodice, sa vise dece, a ovamo neznam kako vredjate Rome!
Haaalooo!! U Svici komentarisi Svicu, Srbiju I srpkinje ostavi na miru! I, tebe niko nije primorao da ih radjas u Svici, sto ih nisi ovde rodila, pa da uzivas!!!
#412: Happy women - Re: Zasto?
Tako je! Ja sam majka jednog deteta, ali podrzavam sve sto se tice roditelja i dece.Ima i samohranih oceva, dece koja odrastaju bez roditelja.Drzava o svemu tome treba debelo da povede racunaI, ja bih vise dece, ali ne ide, ali PODRZAVAM!.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1701: Bokica -
Draga majko cetvero djece, nemoj se uopste osvrtati na glupe komentare senilnih i zlonamjernih ljudi.Svaka ti cast za hrabrost i spremnost da na svijet doneses cetiri mala andjela.Ja imam dva jer nisam smogla hrabrosti i nisam bila spremna jos koji put proci kroz period trudnoce i svega sto poslije toga dolazi.Sada mo je zao.