Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
#1248: goranac - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
Znam, sve znam, ali moraju i ostali da znaju. Morate malo da poradite na tome.
Као студенти, имали смо (ми из Србије, тако се бар мени чини) чак и мања права од студената из ЦГ! Нема одавно заједничке државе, тако да...господо, студенти из ЦГ..студирајте, али платите из свог џепа!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
#1253: STOP MNE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
ne mozemo od crnogoraca da dodjemo na red
srbi srbi
Pa crnogorci nikad nisu ni mogli, samo ko se izjasnjava kao srbin. A od mene CRNOGORCA imate podrsku da ih oderete po dzepu.
Re: Re: Re:
#922: - Re: Re: A ni jedan nas student ne ide u inostranstvo da
On reč ''ne'', a ti da se reč nijedan piše sastavljeno.
Re: srbi srbi
#1257: ajmocrnagoro - srbi srbi
nece jos dugo,a ti misu sakri se u tu tvoju misju rupu(crnu goru) za bolje i nisi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
#1243: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
E pa to je posledica sto Srbi jako malo znaju o Gorancima. Znaju oni koji ih poznaju i oni koji su citali nesto o njima. Mnogo njih drzi pekare i poslasticarnice po Srbiji, pa kada se desi neko s...e sa Albancima desi se da im huligani porazbijaju izloge. Sto bi reki ovi iz MNE, "nidje veze". Moraju malo da se "izlobiraju".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
#1256: goranac - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
Evo sada mi radimo na tome ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
#1262: STOP MNE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
nemamo mi love za lobiranje,kod nas narod jedva prezivljava,jeste da radimo sa "belim" ali pogresnim.mi radimo sa brasnom,a drugi sa..
Re:
Sta sa studiramo tamo, bahatost po budvi u najnovijem caletovom bmwu?
Re:
ajde sto se odcepio,nego je priznao kosovo, nesto sto mu ja nikad necu oprostiti,mozda se ja ne pitam,ali za mene je tu kraj bratstva,noz u ledja . ili jesi ili nisi nema treceg.
Dok sam bio u domu,slusao sam negativne komentare studenata iz Bosne i Crne Gore,koji su pljuvali Beograd i Srbiju,a na budzetu su bili dok sam ja morao da placam!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
#1266: STOP MNE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpska posla
hvala na svemu napisanom o gorancima,valjda ce neko procitati
| This discussion has been closed. |