Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Nije vam ministarstvo krivo sto niste dobro uradili test.. Nikad nisam isao na takmicenja, imao 4-5 u toku godine nekad i 3 i na kraju uvek 5.. Pa imam 19 poena.. Imao sam samo zadnjih mesec dana jednom nedeljno privatne casove.. Nije bilo tesko..
Pretesko
Ko vas jebe sto vas roditelji nisu napravili ranije...
Kakva ste vi razmazena derista, to je strasno! Svaka generaacija pre vas je imala isto vremena koliko i vi sad, o tezini zadataka ne mozete ni da govorite, jer nemate pojma kakvi su bili prethodni, ali opet kukate, kukate i kukate! Sedi i uci, bagro razmazena, pa ti nece biti ni tesko, niti ce ti faliti vremena! Pozdrav za generaciju debila!
Ljudi, test je bio lak.. Bez ikakvog spremanja, bez takmicenja, imao sam uvek 5 na kraju, ali nekad u toku skolske godine i 3.. A evo 18,5 poena.. Meni iskreno nije bio tezak.. Ne podrzavam ovu peticiju
Neka gospodin ministar prosvete proba da uradi zadatke,pa neka se onda javi.:))))))
MINISTARSTVO
Dragi ministre ovom prilikom vas molimo da nam promenite test iz matematike jer ovaj test ne bi ni VI uradili sve tačno za 2h.Hvala unapred...
Čekajte tek da vidite kombinovani kekekekek
Ministarstvo prosvete
Ukoliko ova peticija sutra bude imala preko 10.000-15.000 potpisa.
Saljem poruku, lepo formiranu Ministarstvu Prosvete!
Hvala.
Los obrazovni sistem,osiromaseni prosvetari,politicki ostrasceni i tako primljeni,bez emocja prema pozivu,volji da prenesu znanje deci,da ih zainteresuju za cas naravno veliki deo njih je posten i radan al rezlutata sve manje.Ko ima da plati privatne casove placa il ocene sredjuju svojoj deci-parama,politikom,moci,silom.ko nema i ne zeli to ta deca se brinu za buducnost.I dece ima bahate,lenje,drogirane,ali vecina je dobra i pametna samo treba sistem(drzava,prosveta,porodica...)da ih razume i shvati da su nove generacije drugacije i da im se treba prilagoditi i usmeriti i prepoznati za sta su stvoreni.Deco samo napred,uvek iznesite svoje misljenje i stav o bilo cemu i bilo gde-porodica,skola,ulica.veza(zensko-muska naravno) i lakse ce se resavati problemi i nece biti kasno!
| This discussion has been closed. |