Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re:
Deca su nam sjajna u kakvoj drzavi zive i cemu su sve izlozeni,a i da nisu takvi opet smo mi krivi...odrasli!!!
Bilo je tesko i jos nismo imali dovoljno vremena !!!!!
Treba da se ponovi i nek daju lakse zadatke !!!
Pretesko
Zadaci su bili preteski, vecina ucenika nije mogla da uradi svih 20 pitanja na vreme, a kamoli da jos sve predju hemijskom olovom, test je sadrzao i zadatke koje ni vukovci nisu mogli da rese iz ociglednih razloga, nije bilo dovoljno vremena ili su zada ci bili stvarno preteski za racunanje, kriterijumi su stvarno bili visoki, mozda i najveci do sada.
Nikada ranije se nije desavalo ovako nesto i smatram da bi prijemni ispit trebao biti ponovljen i smatram da se zadaci moraju biti u skladu sa predvidjenih 120 minuta.
Re: Lenja razmazena derista
#1248: - Lenja razmazena derista
Ne nego su dali teske zadatke da se urade za samo 2 sata , imas 1,5 sat za 20 preteskih zadataka i posle najmanje 30 minuta da podebljas hemijskom
Re:
Ovo sve sto si naveo Ne moze da se ukine sem mozda rijalitih.Ali posto imaju veliku podrsku to je nemoguce. Vidis stvar je U ljudima. Ljudi ce raditi sta hoce drogirati baviti se prostitucijom Itd. I to see zbog svoj personalnih razloga novca osecaja .... Pokazi mi jednu dobru drzavu koja je ukinula nesto od ovog a I ne znam na koji moguci nacin moze jos da se ukine jer je vec ilegalno
Pretesko
Najtez zavrsni do sada.SPREMALI SMO SE ZA MATURSKI ISPIT,A NE ZA EVROPSKO TAKMIČENJE.
Re: Pretesko
Upravo tako
Re: ........
Re: Re:
Pa bas identicne ne,ali iste tezine...A ne ovako da se razocaramo pa ne upisemo sta zelimo...
Brate ja se takmicim i matematike od petog razreda i imao sam 20/20 bodova na probnom,al cak je i meni ovo bilo premalo vremena za ovakve zadatke...
Re: Re: Re: Re: Re:
Tako je. Ko zna njemu nije tesko, ko ne zna matematiku normalno da ce da mu bude tesko a od ponavljanja nema nista
| This discussion has been closed. |