PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!
This comment has been removed by the author of the petition.
zaista tako nesta moze zatraziti samo zlocinac.ako iole vijeruje u boga neka zna da ce svaka osoba biti kaznjena.nisu bolesni da ih se mora ubiti.guzonje poslije rata se kur...uzimali cuke a potom ih izbacivali iz kuce(a znam vise primjera).naravno da su se sada razmnozili..jadni GLADNI.pa zasto im ne bacite ostatke rucka,i oni su ziva bica BOG je i njih stvorio kao i nas.ja svaki dan nahranim...i koji divan osjecaj kad znas da si 1 bice usrecio,kad te pogleda onako zahvalno.ali naravno sumnjam da ovakve osobe i znaju za tu ljepotu,PRAZNE OSOBE.MA TKO SU TI KOJI SEBI MOGU DATI ZA PRAVO DA SE IGRAJU BOGA.TO SU BICA KAO I DJECA,PA ZAMISLITE DA SE NETKO IGRA SA SUDBINOM ZIVOTA VASE DJECE.ZNAJTE DA CE IH STICI KAZNA,A BOG KAZU VRACA UVIJEK NA NAJVOLJENIJIM...........A NARAVNO ONOM KOJI JE PRDLOZIO OVO I OSTANE OVAKO ZELIM SVE NAJGORE OD SRCA.DA DODJEM U PRILIKU DA SE IGRAM SA TVOIM ZIVOTOM.
Re:
A ko tebi daje pravo da jedes teletinu,piletinu ribu, to nisu životinje, jel?? Koja je onda razlika?
Re: Re: Re: Re: Azili i eutanazija
#138: Geja Avenger - Re: Re: Re: Azili i eutanazija
Jel ti bilo bolje i humanije usvojiti dijete iz doma ili pomoći nekoj porodici,nego što kod sebe držis 17 pasa, divni ste zaista,
istina
da,u pravu si u azilu u hresi zatvaraju pse koji jedu sopstvene fekalije da bi prezivjeli.polijevaju ih hladnom vodom da bi sto prije proci nekaznjeme krepali.lopovi koji dobiju 50 km dnevno( a pas kao moj-doberman pojede 2.5 km mesa)bogate se na taj nacin.fuj svi bi trebalo da vide kakav logor su napravili.
Nermina dead meat
Re:
Ako je jedino korisno sto drzava radi donosenje zakona o ubijanju pasa ZAPITAJ se onda kakva je to drzava u kojoj mi zivimo. Ja vjerujem da postoji bolje rjesenje od ovog.
To sve sto si nabrojao je u rukama politicara. Svaki covjek se moze izjasniti i strajkati i pisati peticije, al zivotinje to ne mogu.
Ipak postujem tvoje misljenje
Re:
A ljudi i djeca nista prestravljeni, kada prema njima krene čopor divljih pasa pa počnu da se kolju sa suparničkim klanom,grad nam liči na neko selo daleko od civilizacije,samo još krave kada počnu dolaziti na ispašu, zašto smo mi primitivni ako primjenimo eutanaziju,pa čitav svijet tako radi, samo se.kod nas nadju pametni potpisivaci peticija,smijesni ste
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Od #215
Ne troši svoju energiju na ovoj stranici, znamo mišljenje primitivaca. Idite koljite se negdje dalje od normalnih ljudi.
| This discussion has been closed. |