PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!
Re:
Vodite ih kuci ako ih toliko volite...I ja sam ih voljela dok me prije neku noc nisu na cistu miru napali...Dao Bog da imate svi traumu kao ja,pa cemo vidjeti koliko cete ih voljeti...A prije par dana su mi malu komsinicu napali,ima samo 8 godina,imala je 12 ugriza,a njena nana 7...Slijedeci put razmislite o tome kada budete svoje dijete vodili pored pasa lutalica...Zivjele macke!!!!!!!!!!Nisam za ubijanje,ali previse je!!!!!I dosta!!!!!
Re:
Vodite ih kuci ako ih toliko volite...I ja sam ih voljela dok me prije neku noc nisu na cistu miru napali...Dao Bog da imate svi traumu kao ja,pa cemo vidjeti koliko cete ih voljeti...A prije par dana su mi malu komsinicu napali,ima samo 8 godina,imala je 12 ugriza,a njena nana 7...Slijedeci put razmislite o tome kada budete svoje dijete vodili pored pasa lutalica...Zivjele macke!!!!!!!!!!Nisam za ubijanje,ali previse je!!!!!I dosta!!!!!
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Niiir
To bi bila jedina prava investicija u duzem vremenskom intervalu. :D
Ubijanje pasa.
Šta reći na izglasan zakon?! Sramota za one koji su ga izglasali. Smetaju im psi koji su krivicom takvih poput njih završili na ulici. Ljudi koji nemaju grižnje savijesti. Ljudi koji se ne zalužuju zvati ljudima, jer to nisu!
Dileri, narkomani, pedofili , svuda oko nas. A oni se okomili na čovjekova najbolja prijatelja. Koji nema mogućnost da se sam brani.
Re:
#18: - Grohotom se smijem
A sta je sa preradom mesa ? Sta je sa modnom industrijom ? Cuj moderni svijet koji ne dozvoljava ubijanje zivotinja
Re: Niiir
Zar još uvek postoje ovako nepismeni ljudi. Pa kako ga nije sramota da ostavlja ovakav nepismen komentar i da pri tom još podržava eutanaziju. Uh, kada bih ga dohvatila, "opismenila" bih ga očas. SRAMOTA!!!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the author of the petition.