PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!
1 ugriz > 1000 mrtvih pasa ( ODMAZDA )
1 ugriz > hiljade mrtvih pasa ( ISTREBLJENJE )
Predložene izmjene zakona se nikako ne mogu svrstati pod zakon.
Izmjene predložila poslanica Nermina Zaimović - Uzunović.
Ne eutanaziji.
Re:
Obrisem komentar ako je vrijedjanje/psovanje/provokacija (nesto tipa kao tvoj komentar)
Inace peticija je tu za one PROTIV EUTANAZIJE u BIH, da se skupimo na jedno mjesto... A ovi ostali nek pametuju negdje drugdje ;)
http://www.youtube.com/watch?v=B72fbXDQ7Lg
Re: Matilda
Zenska glavo, OVDJE niko ne predlaze da oni ostanu na ulici jer oni nisu za ulice logicno. Nadji mi molim te gdje to pise. Ovo je vise stvar nesposobnih politicara koji ne mogu naci drugo rjesenje. Ja nisam udruzenje nego obicni pojedinac.
Re: Re: Matilda
#780: Ema Mahmutovic - Re: Matilda
Meni ne smetaju ni na ulici. Već su naučili da ulicu prelaze na obilježenom pješačkom prelazu i to tek kada se upali zeleno svijetlo za pješake. Inteligentna četvoronožna bića.
Re: psi-x
Ja sam iz BiH i imam dva psa, oba sam uzela iz azila. A ti si vidi se bas neka dobra dusa. "Dzukelom" mozes nazvati samo sebe i sebi slicne !!!!!
stop ubijanju napustenih zivotinja
za bolji zivot zivotinjama
stop ubijanju napustenih zivotinja
Re:
Jedete li vi meso ? Eh sada cete reci da to nije isto ubiti zdravu kravu i pojesti je , i uspavati gladnog,agresivnog psa koji nicemu ne sluzi i ako vam pod pojmom ZIVOTINJE spada samo pas,mislim da ste preskocili osnovnu skolu ili niste bili na casu kada se radio zivotinjski svijet.
Re: Re:
Ja mislim da je bilo mnogo uvrjedljivijih komentara ,od komentara koje ste vi obrisali,pratim od samog pocetka sve komentare i statistike,i samo ne razumijem sta ste zeljeli postici ovim, da se ljudi ovdje ista pitaju bilo bi rijeseno vec mnogo drugih problema.Smijsno mi je da je vecini ovdje vrijedniji zivot psa nego covjeka,javljaju se ljudi koji uopste nisu iz bih,sve vise pocinjem sumnjati da je autor ove peticije iz ovih silnih pascofilskih organizacija,koje se plase jer onda nece imati preko cega prati novac,evo sada se javljaju ljudi koji su potpisani bez njihove saglasnosti, sta ovdje ne stima ???
Re:
Srami se ti ,odakle ti pravo tako nekoga nazivati pseto jedno neodgojeno
| This discussion has been closed. |