Peticije.online

Peticija za izgradnju Doma zdravlja u naselju Stepa Stepanović

proglas stanara naselja Stepa Stepanović

Gost#1 Feb 18, 2014, 13:27
Podrzavam peticiju u potpunosti.Samo ovako mozemo se izboriti bar za elementarne stvari koje smo mislili da dobijamo kupovinom nasih stanova. Na zalost mislim da su nase akcije jedini nacini za to.
Gost#2 Feb 18, 2014, 15:25
zbog urbanistickog planaGDS smo i kupili tamo stan
Gost#3 Feb 18, 2014, 16:22
Molim da mi dostavite kontakt nekoga ko je naobavešteniji o problemima naselja i o akcijama vlasnika stanova, kako bih napisala intervju sa njim o ukupnom stanju. Vlasnik sam stana u sedmicama.
Negoslava Stanojević
Gost#4 Feb 19, 2014, 10:16

Uključiti i Kumodraž 2 u akciju

Predlažem da se u akciju oko izgradnje Doma zdravlja u Stepi uključe i žitelji naselja Kumodraž 2 koje se graniči sa našim naseljem , a koji su , iz tehničkih razloga ostali bez svoje ambulante. Siguran sam da i oni imaju interes da se u Stepi napravi Dom Zdravlja, koji je i njima, odavno , obećan.

Negoslava, javite se slobodno na [email protected]

Gost#5 Feb 21, 2014, 21:27
Nekorektna je i netacna tvrdnja u peticiji da ste sa po 400 evra po kvadratu finansirali stanove za pripadnike Vojske. Odakle vam ta racunica.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.