Peticija za izgradnju Doma zdravlja u naselju Stepa Stepanović
Mi , samo, tražimo da se u što kraćem roku ispoštuje obećano. Tragično je što je , do skora, u Kumodražu 2 postojala ambulanta , u nenamenskom objektu. Nedavno je i ona ugašena , tako da su oba naselja bez lekara.
M
Jeste baš mnogo hoćemo, a ti se pitaj da li je sve to normalno što hoćemo i da li bi ti tražio isto to, da si kupio stan na isti način kao i većina nas.... baš bi volela da vidim tebe u našoj koži i sa njihovim obmanama
Re: M
Necemo mi mnogo, samo da ispostuju ono za sta su debelo placeni. Ni manje ni vise, tacno i samo onoliko koliko su obecali. Ako su preuzeli obavezu neka i ispune ono sto su rekli kada su nam uzimali pare.
Re:
Ne, poenta je u imenu, prezimenu i posebno u broju lične karte.
Moguće je da angažuješ sve ostale koji imaju ličnu kartu, čak i one koji nisu stanari naselja da potpišu peticiju, pa makar svi to učinili sa jedne imejl adrese.
PS
Molba svima koji to nisu uradili, da peticiju dopune brojem lične karte, a ako ne žele da to bude javno prikazano da sakriju svoje podatke, jer se njihovi potpisi neće računati.
Re:
#9: - Dve ćerke imam i obe su kupile stan u naselju. Ako je ovo način da ostvare osnovni sadržaji neka ovo bude moj skroman doprinos. Želim Vam uspeh u tome!
Добро вече чика Ацо ... ; ) и хвала ...
Ajde da izguramo do kraja!
| This discussion has been closed. |