STOP koncertu cece na novosadskoj tvrdjavi
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re:
Nisi odgovorila na pitanje?
Šta je sa fotomontažama na vašoj FB stranici?
Zar i to nije nameštaljka i propaganda?
Slažem se da nije mesto Ceci na tamburica festu ali po čemu je Rozgi?
Ona je umetnik?
Halid Bešljić?Od kad je on u tamburaškom melosu?Sarajlija i pevač sevdalinki....uostalom nebitno problem je u dvostrukim aršinima i u političkom karakteru tj.pamfletu začetnika peticije Ceca nije uopšte bitna ona je samo povod..na žalost većina koja je potpisala vidim nije pročitala uvodni manifest već samo naslov pa je čisto iz averzije prema dotičnoj potpisala po automatizmu...
Re:
Re: Re: Re: Re:
Većina koja je potpisala se deli u dve grupe:
1. autonomaši tovnog krmeta Čanka
2. utripovane rokerčiće, koji se razumeju u muziku kao Marica u kriv, i misle da su kul zato što ne slušaju Cecu
Ove prve i mogu da razumem, jer tekst je pun neskrivene i iskrene autonomaštine, kao i mržnje prema nama-Turcima, agresorima iz centralne Srbije. Ove druge ne mogu, jer pozivaju se na nekakvu obrazovanost a ne umeju da razmišljaju ni da čitaju, redove a ni izmedju redova. Ponašaju se kao bedna rulja u lovu na veštice. Za obe ove grupe je Cecina muzika pojam, i treba da se ponose što su iz zemlje koja ima takvu umetnicu.
Kad vidim kakve je sve seljačine proganjaju sve mi je više i više simpatična.
Re: Re:
Čiji Naš majke ti? Nemam ja firera, imam sultana, ja sam iz Turske, kako vi to kažete. A vi se zapitajte koliko je samo vaš debeli prasac regrutovao članova Vadikavne Stvanke, svaki put kad se pojavi u medijima. Što su vadikavi uvek u Vojvodini bili na oko 45%, i što je "nacionalni stroj" osnovan baš u Novom Sadu a ne u Nišu recimo. Možda baš kao reakcija na takve koji seju mržnju, šovinizam i autošovinizam, i pljujete po Srbiji a Srbe delite na Vojvođane i Turke.
Значи после тога у СНП-у главна представа "Играње мечке уз звук добоша"
Josip
| This discussion has been closed. |
Re:
#249: Zrenjaninka -
Pisali Laži o Dragovićki?Jeli?
A ona fotografija Cece iz Vukovara nije hrvatska fotomontaža?Ono i nije Ceca Ceca je tada ima 17 godina i nije ni bila u tadašnjoj Jugoslaviji već se švalerala sa nekim Muslimanom u Švicarskoj...ako je neko pao pod propagandu Kurira onda jke neko pao i na te bljuvotine kao štop vidim a ovo ostalo neću ni da komentarišem političke pamflete ostavite za neku tribinu a ne podmećite pod tobožnju peticiju...
Da se razumemo ne slušam turbo folk a kamo li dotičnu ceo život sam roker i nikada ni ne bih išao na njen koncert ali nisam glup da ne vidim da ova peticija nema blage veze sa dotičnom....