BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
Možda treba razmisliti i o sledećem: Koja je zapravo svrha male mature i možda treba pokrenuti drugu peticiju za potpuno ukidanje iste. A novac potreban za njenu organizaciju uložiti u poboljšanje i kontrolu edukativnosg sistema!
Re:
#1603: Bila bi to savršena noć -
ocigledno nisi shvatio svrhu ove peticije.Ovde se radi o moralu ministra i svih drugih povodom novonastale situacije.Ako nisi primetio izraz VANREDNO STANJE ima odredenu tezinu(to sto je danas ukinuto,ne umanjuje njene posledice).Sta nam ostaje ako izgubimo osecaj za moralno...
Re: Re: Re: Re: ccc
#1602: - Re: Re: Re: ccc Ne odgovara srce? Zvacu te onda kravo. :) Kravo tvoja recenica nema smisla, nemoj me ti uciti pravopisu. Nema potrebe veruj mi. Tebe treba neko nauciti kako sastaviti recenicu, to ti je 2. razred osnovne!
Re:
#1603: Bila bi to savršena noć - Slusaj. Mozes ti da se proseravas i hvalises ovde koliko hoces. Ako ne podrzavas ovu peticiju lepo iskuliraj.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
https://www.sns.org.rs/kontakt/srpska-napredna-stranka neka neko zove to je kontakt od Vucica. Javi se njegova sekretarica i trazite njega.Ja sam zvala pa nije bio tu.Sad me sramota da ponovo zovem.Ako neko hoce neka zovne i pita za ukidanje ispita.
Javite me ako je neko to ucinio pa da mi kazete sta je bilo :)
Zovete ovo informacije za gradjane!!
ŠTRAJK
U PONEDELJAK SVI-ŠTRAJK!
UKIDAJ
| This discussion has been closed. |