BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
Re: s
Izvini,šta je onda sa učenicima iz Obrenovca,Šapca itd.? Učenicima koji sada nemaju knjige,koji sada nemaju kuće,koji sada nemaju svoj prostor za učenje? Kako oni da se spremaju za prijemni ispit? A ne bi trebalo da jedan deo Srbije radi prijemni,a drugi ne,previše je komplikovano.Mislite malo na to!
PEKAR
Re: Re: Re: Re:
pu majku ti jebem , deca izgubila roditelje bracu sestre , krov nad glavom i ko zna sta sve jos , a ti samo o sebi razmisljas , sta nas boli kurac za tvoje letovanje , i onako svi moraj polagati ispit polagaces ga kad tad , i ovim putem molim ljude koji nemaju sta lepo da kazu da ne hejtuju , nek naprave drugu peticiju pa lecite svoje frustracije . ovo je peticija da se NE BI POLAGALA MALA MATURA
Re:
Da sam ja neki ministar ili sta vec bilo bi me sramota da budem takav covek da nateram tu decu kojima se ko zna sta desavalo proteklih dana i ko zna koje ce to posledice imati da rade prijemni.
ko izda pizda
Re: PEKAR
Dok si se ti mangupirao 8 godina neka deca su svakodnevno učila, a ne kao ti samo pola godine ili godinu dana! Trebao si ranije da razmišljaš o tome, a ne da se mangupiraš!
Lolčina
Da mene neko pita, pet testova bi se radilo, tri dana i dve noći. Fak jea. 8)
Re:
Ja bas mislim da nije pravedno da bude prijemnog bas zbog toga sto neki nemaju u ovim situacijama knjige i uslove za ucenje.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Tako je! A vecina njih to smarta nebitnim ! Shvaite d aneka deca nisu u stanju posl eovog soka,i gubitka materijalnih stvari da uce,da je jako teska siuacija u drzavi!
Re:
casovi nisu skraceni u svim skoloma,tj u molom broju skola jeste,jbg sluge jace od gazde :)
Re:
Zasto bi se onda neko ko je iz gradova koji nisu poplavljeni grebao o ove jadnike kojima je stvarno opravdano da ne rade?
| This discussion has been closed. |