BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
вече
Re: Re:
Znate šta, u pravu jeste svi vi, neka bude ova peticija potpisana samo za tu decu, neka mi u Vojvodini polažemo!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Da, ali neka ta deca koja nisu u mogućnosti ne polažu, ostali neka polažu. Ne vredi im peticija, ne može. Nađe se neko sa dobrom namerom, da "olakša" ugroženoj deci, a druga deca su to zloupotrebila- SAMO DA NEMAJU MATURU.
Re:
Jeste, neko je ovu peticiju da li sa dobrom namerom da olakša ugroženoj deci, ili samo da ne bi polagali ovako. Zloupotrebili su svakako. Slažem se da ova peticija bude potpisana da deca, ugrožena deca, nemaju malu maturu i tu brigu, mislim BRIGA. Šta je toliko strašno, ono što su naučili za ovih 8 god, naučili su, nije im poplava i znanje odnela ako je knjige domove. Jeste da nemaju odakle da uče, ali narod se zalaže da sve dobiju. Neka i ne polažu, a ovi ostali APSOLUTNO DA! Od toga mogu imati samo dobro, poeni su bitni za srednju školu!!!
Re: #713
Ti, koliko ja vidim, nisi od one dece koja su ostala bez svojih domova, bez knjiga, i svega što je poplava odnela, već ti si neko dete, moje godište koje sedi ZA KOMPJUTEROM I MOLI BOGA DA NEMA PRIJEMNI, EJ, EJ. Nisi ugrožen, prema tome, polagaćeš prijemni, ako živiš u delu celokupne Srbije, koji nije poplavljen.
| This discussion has been closed. |