ОСЛОБОДИТЕ ШЕШЕЉА
uuuhhh i mi smo svi umorni od zivota cekajuci oslobadjanje Dr.Seselja, a kako li je te njemu. Zato molim uzvisenu gospodu u Hagu da se smiluju i ne drze vise coveka na pravdi Boga . Pa ljudi nemoze samo jedan covek najvise da ispasta o necemu o cemu nije kriv sam on , pa gde je logika. gde je ljudskost, gde je humanost. nema nista vise ne postoji od kada su oni drugi izasli . Molim da Dr. Seselj dodje u svoju zemlju.
HVALA VAM !!!
Re:
Nazalost smatram da Nikolic je izgubio i ono gram duse sto je imao.Da je samo malcice covek umeo bi da odvoji politicki zivot od privatnog zivota,ne bi svog KUMA izdao! Kako moze takav covek mirno da spava? Ne znam ni sama ali nece mu dusa u raj.A Nikolic u hramove ullazi samo kad treba da se slika,za javnost,da vide ljudi da je on "pobozan".Cista reklama.Ko ga ne zna skupo bi ga platio,sljam.Sve i da mu Seselj nije nista trebao bi imati malo sazaljenja prema jednom ljudksom bicu,prema jednom Srbinu,da stiti svoj svojega.Kakvi nam politicari vode drzavu takva nam i jeste drzava-propala.Dace Bog pravde za sve...molimo se.
Oni koji su Seselja izdali su i izdajnici srpskih interesa i interesa drzave Srbije.Da Seselj tako dugo lezi neopravdano u Den Haagu je zasluga srpske izdaje,koja je danas a i prosloj vlasi.Nadam se da ce biti oslobodjen,za to bi trebala i organizacija za prava coveka da apeluje ako nisu produzena ruka Pentagona.
Nikolic
Bog pomaze one koji pomazu sebi i drugima.
| This discussion has been closed. |