ОСЛОБОДИТЕ ШЕШЕЉА
dragi janko gde ti vidis srba pravih u srbiji ustvari ima ih ali malo oni se boje u srbiji reci da su srbi da nije tako glasali bi za jednu patriotsku stranku a nebi za one koji su u jednoj stranci ponikli pa posle odleteli u drugu to ti je isto kao kada sam ja pitao jednoga starca koji je imao spomenicu deda kako si preziveo rat a on mi kaze e sinko moj borci su poginuli ja sam imao par kapa u dimnjaku i kad koja vojska naidje ja tu kapu stavim tako sam preziveo mozes li zamisliti srbe koji daju glasove dinkicu a on javno kaze da je slagao za akcije a patriotskoj stranci ne daju eto takvi smo mi srbi pozzz
This comment has been removed by the author of the petition.
platite mu odstetu za 10 godina koje
je proveo u zatvoru.
This comment has been removed by the author of the petition.
ako hocete da izlijecite covjeka treba da se angazuje tim ljudi iz centra za prirodnjacke studije http://creation6days.com/diskusije/news.php kakve hemoterapije pa to oni i hoce da ga ubiju...nedaj se vojo
JEDINA NADA JE NAŠA BRATSKA RUSIJA.IMAMO ISTU VERU,ISTU KULTURU,SLIČNIU ISTORIJU.
ODREĐEN BROJ ZAAPADNIH ZEMALJA JE U 20.VEKU TRI PUTA POKUŠAO DA UNIŠTI SRPSKI NAROD,ALI SRPSKI NAROD JE VOĆKA ČUDNOVATA.
ZATO UZDAJMO SE USE I BRAĆU RUSE.SRBIN JE MIO MA KOJE IDEOLOGIJE BIO.
MIHAJLO IZ DESPOTOVCA
| This discussion has been closed. |