ОСЛОБОДИТЕ ШЕШЕЉА
Seselj je drzavljanin Srbije i kao takav ima pravo na zastitu od drzave. A nasi vlastodrsci veliki europci i demokrati neka pokazu kako stite svoje gradjane a time i USTAV drzave kojom upravljaju.
Re:
Ja mislim da bi ova peticija trebala da se uputi i Ruskom Predsedniku Putinu da sa svoje strane
izjavi ne priznavanje Haskog Suda i ultimativno posalje zahtev tom sudu da pusti sve za koje ne postoje dokazi za zlocine, a one koje su pustili(Hrvatske i Albanske Zlocince pohapse i njima sude) ili da Rusija oglasi poternicu putem intepola za tim,pustenim zlocincima kao i odgovornim sudijama za nepostovanje ljudskih prava.Drugim recima da i Putin, kao sto su to zlocinci iz Amerike uradili, oglasi jedan medjunarodni sud sa centrom u Moskvi koji ce raspisati te poternice. Ja mislim da bi na tim poternicama bio i Clnton sa svojom ekipom kao i W.W.Bush za zlocine koje su naneli Srbiji i Iraku.Nasi pederi nisu u stanju da to urade.
To keep some one incarcerated for 12 years without sentence is EVIL, that is USA!
Koja
Neljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pustite COVEKA na slobodu! Pa zar je ovo srednji vek? Nemaju oni Karadjordja, Obrenovica, Teslu. Vuka, Principa, Seselja i jos mnogo VELEKIH ljudi. Sad im se moze, ali uvek ce biti sica i tudje sluge. Tocak istorije ne stoji. "Doci ce im Seselj kad se najmanje nadaju".
Budimo hriscani i potpisimo peticiju. Seselj je politicki zatvorenik, njegova sloboda donece slobodu okupiranoj Srbiji.
Sinisa
iz iskustva kazem da je veliko zlo drzati nekog i osudjivati samo na osnovu sumnje, cime i sami krse zakon koji su sami izneli...
Доста више хашке тираније!!!
Живео Војислав Шешељ, живела Србија.
Александар Сувајац, у Бања Луци 3.11.2014
ЖИВЕО ШЕШЕЉ!
I KOSOVO I RUSIJA!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam