ОСЛОБОДИТЕ ШЕШЕЉА
Хвала свима
Велико време одсудне битке за Србију је наступило.
И овога пута је предводи хашки сужањ.
Бићемо уз њега, за Србију наше деце и будућности
А њега нек очува у здрављу и животу.
Srecni smo da je opet sa nama. Zelim mu sve najbolje. On je ogledalo Srbina.
2. ZDRAVA SRBIJA
3. RUSIJA
поздрав,
Кликовац Драшко
Subjekt
ZIVIO VOJVODA!!! ZIVIO ŠEŠELJ!!! ZIVJELA SRBIJA!!! ZIVJELO PRAVOSLAVLJE!!! VELIKI POZDRAV IZ SRPSKE CRNE GORE!!!
Хвала свима који су допринели овој успешној акцији,посебно Русима.Осећам неизмерно задовољство што је тај изузетан човек коначно на слободи и желим му успех у свему чега се подухвати!
Драго ми je!Среhна сам, да Шешель je слободан!
Драго ми je!Среhна сам, да Шешель je слободан!
dipl.pravnik
Sanja Čabarkapa
Pravni univezitet u Beogradu;
Srbin
Војиславу Шешељу и његовој породици све најбоље у животу, а њему посебно да што пре оздрави. Срамотно је међутим то што су последњих 12 година радили такозвани лидерчићи СРС који су прво отерали Томислава Николића, а потом Александр Вучића јер су сматрали да су они главна препрека њихових болесних амбиција. Они су уништили странку и срозали је на најнижи могући ниво на политичкој сцени Србије. Нећу да именујем оне који су Воју погрежно и злонамерно обавештавали о стању у Србији док је био у Хагу јер је познато о каквим се личностима ради.
Војвода је разобличио Хашки трибунал што ће остати записано у историји, а у исто време једну од најјачих политичких странака у Србији су уништили недорасли и болесно амбициозни појединци, које ни овог пута нећу да именујем јер има тамо и мојих личних познаника. Али, СРС није нестала са политичке сцене јер је коначно дошла на власт у Србији у скоро истом саставу али са новим именом СНС. Остала су два слова иста Српска и Странка, а уместо Радикална, узели су ново крштено име НАПРЕДНА.
Надам се да ће се у то лично уверити и војвода Војо којег данас нападају оне исте снаге из Сарајева и Загреба заједно са Соњом Бисерку и другим "недој...ним" женама у Србији. Зар није боље да на чело Србије данас имамо два Србина, који су своју политичку каријару градили и изградили уз Воју и са политичке сцвене просто помели АНТИСРБЕ из ДС. На том подвигу Шешељ треба да ода признање Томи и Аци, а не да се солидарише са онима који су Србији и српском народу у целини нанели непроцењиву штету.
Ово Вам пишем из Републике Српске
Драго ми је да смо успели и бар мало помогли у дивовској борби против неправде. Нека се војвода што пре опорави и опет напред. Нека га Бог чува.
Bila mi je cast da mogu da se bar ovim putem borim za Voju Seselja.
Велика Србија
Живела Велика Србија,мада историјски посматрано нама припада много већи простор,о чему говори и Србска историјска школа,као и друге науке:антропологија,генетика,лингвистика.
Moja zelja je da se dr.Voislav Seselj sto pre izleci ali ne kod nas vec u Russiji ima leka za njega mislim da je to prioritet. Znam da je Seselj nestrpljiv suvise dugo je bio zatvoren u malom prostoru ali za ono sto zeli da uradi potrebna je snaga to jest dobro zdravlje ! Preorucujem da posetite dr Neumivakin Igor Pavlovic on je doktor Kosmicke Medicine i doktor svih kosmonauta vrh nad vrhovima i covek leci rak svih tipova bez problema, evvo sajta: http://www.neumivakin.ru/biography