Peticije.online

ОСЛОБОДИТЕ ШЕШЕЉА

Хвала свима

Gost#1 Nov 15, 2014, 07:38
AKO SMO S OVIM ŠTA USPELI ONDA SAM PONOSAN NA SEBE!
Јована#2 Nov 15, 2014, 08:10

Велико време одсудне битке за Србију је наступило.

И овога пута је предводи хашки сужањ.

Бићемо уз њега, за Србију наше деце и будућности

Gost#3 Nov 15, 2014, 08:22
И вама хвала! Бог вам платио.
А њега нек очува у здрављу и животу.
Gost#4 Nov 15, 2014, 08:22

Srecni smo da je opet sa nama. Zelim mu sve najbolje. On je ogledalo Srbina.

Gost#5 Nov 15, 2014, 08:42
Dobro došao i puno sreće u životu i radu . Prodate duše u Hagu si odkrio a sada to uradi i u Srbiji.Nemoj molim te da pominješ četnike i ustaše nego spašavaj to što je naše.Vidiš da kažu da su te amerikanci pustili da kod nas opet rat zavlada! Ti si mozak, genijalac i radi kao profesionalac.
Gost#6 Nov 15, 2014, 09:06
URRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Gost#7 Nov 15, 2014, 10:01
Veoma smo svi radosni sto je gospodin Seselj najzad na slobodi !!!!!!!!!
Gost#8 Nov 15, 2014, 10:16
1. ZDRAVLJE VOJISLAVU SESELJU
2. ZDRAVA SRBIJA
3. RUSIJA
Gost#9 Nov 15, 2014, 10:23
хвала вама што сте се ангажовали и много учинили.
поздрав,
Кликовац Драшко
Gost#10 Nov 15, 2014, 10:29
Nema potrebe zahvaljivati,Dr.Seselj je pusten sa teske robije,u nase kolektivno nato ropstvo.Borba za slobodu nam tek sledi i hvala Njemu,na ogromnom,herojskom doprinosu toj borbi.Jedini smisao zivota u ropstvu je borba za slobodu,sto i Dr.Seselj svojim delom svedoci.HVALA NJEMU,HVALA Dr.VOJISLAVE SESELJU.
Miki Bar#11 Nov 15, 2014, 10:36

Subjekt

ZIVIO VOJVODA!!! ZIVIO ŠEŠELJ!!! ZIVJELA SRBIJA!!! ZIVJELO PRAVOSLAVLJE!!! VELIKI POZDRAV IZ SRPSKE CRNE GORE!!!

Астерикс#12 Nov 15, 2014, 10:44

Хвала свима који су допринели овој успешној акцији,посебно Русима.Осећам неизмерно задовољство што је тај изузетан човек коначно на слободи и желим му успех у свему чега се подухвати!

Gost#13 Nov 15, 2014, 11:54

Драго ми je!Среhна сам, да Шешель je слободан!

Gost#14 Nov 15, 2014, 11:56

Драго ми je!Среhна сам, да Шешель je слободан!

Gost#15 Nov 15, 2014, 12:59
Moje je zadovoljstvo i čast podržati izuzetnog čovjeka i poznavaoca prava!
dipl.pravnik
Sanja Čabarkapa
Pravni univezitet u Beogradu;
Gost#16 Nov 15, 2014, 13:18
Konačno nam je uspelo da oslobodimo dr. V.Šešelja iz Haškog kazamata. Želim mu brz i uspešan oporavak od opake bolesti. Na kraju bih mu poželeo i uspešnu političku karijeru, da konačno oslobodimo Srbiju od izdajnika i izroda. Živeo dr. Vojislav Šešelj.
Расо#17 Nov 15, 2014, 13:40

Srbin

Војиславу Шешељу и његовој породици све најбоље у животу, а њему посебно да што пре оздрави. Срамотно је међутим то што су последњих 12 година радили такозвани лидерчићи СРС који су прво отерали Томислава Николића, а потом Александр Вучића јер су сматрали да су они главна препрека њихових болесних амбиција. Они су уништили странку и срозали је на најнижи могући ниво на политичкој сцени Србије. Нећу да именујем оне који су Воју погрежно и злонамерно обавештавали о стању у Србији док је био у Хагу јер је познато о каквим се личностима ради.

Војвода је разобличио Хашки трибунал што ће остати записано у историји, а у исто време једну од најјачих политичких странака у Србији су уништили недорасли и болесно амбициозни појединци, које ни овог пута нећу да именујем јер има тамо и мојих личних познаника. Али, СРС није нестала са политичке сцене јер је коначно дошла на власт у Србији у скоро истом саставу али са новим именом СНС. Остала су два слова иста Српска и Странка, а уместо Радикална, узели су ново крштено име НАПРЕДНА.

Надам се да ће се у то лично уверити и војвода Војо којег данас нападају оне исте снаге из Сарајева и Загреба заједно са Соњом Бисерку и другим "недој...ним" женама у Србији. Зар није боље да на чело Србије данас имамо два Србина, који су своју политичку каријару градили и изградили уз Воју и са политичке сцвене просто помели АНТИСРБЕ из ДС. На том подвигу Шешељ треба да ода признање Томи и Аци, а не да се солидарише са онима који су Србији и српском народу у целини нанели непроцењиву штету.

Ово Вам пишем из Републике Српске

Љиљана#18 Nov 15, 2014, 14:04

Драго ми је да смо успели и бар мало помогли у дивовској борби против неправде. Нека се војвода што пре опорави и опет напред. Нека га Бог чува.

Gost#19 Nov 15, 2014, 14:07
Brinem za njegovo zdravlje, nadam se da je u sigurnim rukama, uzdam nadu u njegovu snagu i veru i ruske lekare... <3
Gost#20 Nov 15, 2014, 14:53
Ooooooo Gospod Bog je milsrdan i vratio nam Dragog Voju Seslja da nas izbavi od nevolja koje su nas zadesile od kad su ga haski dzelati pritvorili.Hvala Svevisnjem i Hvala Voji sto je spreman da se bori za sve slobodarske Srbe.ZIVEO NAM VOJO MNOGO LETA
Bila mi je cast da mogu da se bar ovim putem borim za Voju Seselja.
Gost#21 Nov 15, 2014, 15:13
БОГУ ХВАЛА ,САМО НЕКА ЈЕ ОН ИЗАШАО И ПОБЕДИО
Gost#22 Nov 15, 2014, 15:36
Na mnogaja ljeta!
Србски националиста#23 Nov 15, 2014, 16:46

Велика Србија

Живела Велика Србија,мада историјски посматрано нама припада много већи простор,о чему говори и Србска историјска школа,као и друге науке:антропологија,генетика,лингвистика.

Gost#24 Nov 15, 2014, 17:12

Moja zelja je da se dr.Voislav Seselj sto pre izleci ali ne kod nas vec u Russiji ima leka za njega mislim da je to prioritet. Znam da je Seselj nestrpljiv suvise dugo je bio zatvoren u malom prostoru ali za ono sto zeli da uradi potrebna je snaga to jest dobro zdravlje ! Preorucujem da posetite dr Neumivakin Igor Pavlovic on je doktor Kosmicke Medicine i doktor svih kosmonauta vrh nad vrhovima i covek leci rak svih tipova bez problema, evvo sajta: http://www.neumivakin.ru/biography

Gost#25 Nov 15, 2014, 19:18
Molim vas pametno nastupajte. Onako kako se Šešelj branio u Hagu. Samo fino i u rukavicama, sa argumentima i bez napada i pretnji. Neka se prvo leči ima vremena. Idite sa sloganom ova vlada je učinila puno i pokrenula Srbiju a radikali će još bolje nastaviti sa obnovom i napretkom Srbije.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.