BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
Re:
Kapiras li ti koliko je tebi matura neophodna, ti ces potpuno nepismen da izadjes iz osnove!
srašno
nemamo vremena da se spremimo za prijemni. I nemojte da mislite da hocemo da dobijemo
Za sve drage osmake
Sram da vas bude bezobraznici!!! Samo mislite na sebe i kako da ne radite prijemni. Znate zasto treba da ga radite? Jer vas je pola nepismeno! Da saosecate sa vasim drguarima ugrozenim u poplavama isli biste lepo na to da oni ne rade da se oslobode, da se deca oslobode dodatnog stresa. A umestno toga vi biste da dizete revolucije i rusite vec ovako razoren Srbiju. Svako od vas gleda samo sebe i zaista ne znam kako, osim toga mozete i ovako da lazete. Radio sam prijemni i generacija 1998. nije i sta sada? Oni su dobro prosli sto su na osnovnu ispoklanjanih Vukovih diploma upisali jake gimnazije i srednje skole. Samo nam treba jos jedan talas takvih nepismenih ljudi, kako da ne. Ucite i cutite i ako zaista zelite da pomognete drugima, zalazite se za to, a ne da izvlacite svoje guzice prijemnog ispita!!!
ma..
Re: Za sve drage osmake
#1112: UZAS! - Za sve drage osmake
MA NOSI SE BRE U PICKU MATERINU,JE L' TI JASNO?STA SERES BRE MAJMUNE?DECA SU U SOKU,NEMAJU GDE DA ZIVE,A TI JEDES GOVNA?MA MRS BRE GOVENO JEDNO NENORMALNO!
hahahaa
Domain ip : 188.165.236.76 , pravi redirekt na petitions24.com
znaci da je ovo neko dete napravilo iz zezanja da skupi sto vise budale koji ce da poveruju u ovo, ali kada bi ovo stvarno dospelo do javnosti bilo bi super.
Re:
Mnogo si ti pametan/na kako neki da uce niti imaju krov nad glavom kamoli knjige? O.o
Re: Za sve drage osmake
#1112: UZAS! - Za sve drage osmake
Ajde čibe sa ove peticije , ne znima nas tvoje misljenje .
Re: !
A sta je sa onom silnom decom koja su pretrpela sok,koja nemaju knjige,ni gleda da zive,kojima su skole unistene,a??SVI SMO MI LJUDI,NIJE BITNO KO JE RADIO,A KO NE,BUDIMO MALO HUMANI I SAOSECAJNIJI!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
KIA
#1121: - Re: Za sve drage osmake
A ZAR MISLIS DA NEKOGA ZANIMA TVOJE?!AKO SE NE SLAZES NEMOJ NI DA KOMENTARISEES!TAKVA GOVNA KAO TI TREBA PROTERATI IZ SRBIJE!LJUDI IZGINULI,GRADOVI UNISTENI,DECA U SOKU,NEMAJU GDE I STA,A TI I DALJE JEDES GOVNA?!MA NOSI SE BRE!
| This discussion has been closed. |
Re:
#1100: Nemanja:D -
BRAVO NEMANJA TO JE JAKO BITNO U OVOM TRENUTKU :D