BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
Re: Re:
Polagalo se, nakon krađe testova je ponovljeno, bio sam maturant pa znam!!!
Glupost
Re: Glupost
Pa ja ne znam sta je bilo prosle godine, radili su, ali su im ponistili jer su kulturno prodavali odgovore :) Deca iz ostecenih podrucja ne mogu raditi, nemate pojma kakav im je to sok, ja sam dozivela mrvicu toga sto su oni, gledajuci sopstvenu kucu kako gori, verujte mi, ne znate kakav je osecaj i kakva trauma ostaje. Ne znam sta ce biti sada sa ovim prijemnim, nadam se da necemo raditi, preopteretili su nas sa ovim trecim, zasta ce mi zaboga to sve?! Niko pre nas nije radio taj treci, mi smo prvi, i radimo u ovakvim uslovima, samo jos veci pritisak..
Re:
Napravljena je peticija zbog đaka koji su evakuisani. Nemaju iz čega da uče.
Re:
Deca su na prvom mestu istraumirana od svega sto ih je zadesilo, poslednje na sta misle je skola i prijemni. :)
U tom pogledu treba da im se olaksa. Oni vise nemaju svoj dom, niko ne zna gde su im porodice, drugovi, a o knjigama da ne pricam. Po meni je to sada najmanje bitno u ovakvoj situaciji, i slazem se da treba ukinuti prijemni! Veliku traumu su pretrpela deca!
Re: n
a da ne smarate vise sa ovim glupostim, vidi se koliko ste debilozna deca postali.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Aleksa97
Dzabe potpisujete, vi ste obicna neobuzdana rulja, koja ne zna sta hoce od zivota. Mislite da ce neko da vas slusa, e pa nece :) HAhahahahaha
Re:
Настава је редовна, часови нису скраћени, прешле године су поништени резултати!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: #713
#725: Anonimna - Re: #713
Mislim odgovaram u napred, ne verujem da je neko dete iz doma selo za kompjuter.... A možda i jeste. Kako god, Vojvodina će polagati