Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Re:
#642: MNE - Peticija je na mestu. Ako ti je bilo previse da trosis novac u Beogradu mogao si da studiras i u Podgorici. Studije u inostranstvu kostaju skluplje no kod kuce. A Srbija i Crna Gora su dve zemlje. Ja u CG ne mogu ni da ostanem duze od 30 dana kao drzavljanin Srbije, o cemu mi pricamo, sta fali peticiji..
Re:
#84: Crnogorac sa Pravnog fakulteta -
Naravno, crnogorac na pravnom fakultetu gde su vecina profesora crnogorci. Koliko decenija strudiras kada pominjes krsenje Ustava Srbije i ovu legitimnu peticiju? Procitaj Ustav, trazi tumacenje od nekoga drugoga ko jeste stvarno zavrsio pravni fakultet, pa onda pishi. A sta tebe, kao stranog drzavljana briga kome ce Srbija da dozvoli skolovanje na budzetu, i domove.... ? Ta pitanja razresite u maticnoj drzavi Crnoj Gori, a ovde se ne mesajte.
Re:
#632: - Nema razloga za brigu. Oni koji su Srbi iz dijaspore, sto Srbi iz CG jesu, neka dobiju povlastice a ostali stranci neka placaju komercijalne cene, molim lepo
Re: Re:
Bravo za organizatore peticije.
Re: Re:
Odma' si slag'o.. Evo mi je komsija iz BGa, ima kucu pored mene, odje je makar 6 mjeseci godisnje, nema CG dryaavljanstvo, na ulazu u Cg ga niko ne cima, ne placa porez za strance, simbolicno mu je veci porez nego meni.. O cemu pricamo, ja ti ne mogu objasnjavat', provali sam, mislim da je rijec o nekoj glupoj peticiji, ali vidi ti dobro sta i kako, da ti se ja ne mijesam... Veliki pozdrav, Vladimire legendo...
BRAVO ZA IDEJU O PETICIJI !!! Nadam se da ce nesto i doprineti, ali poznavajuci nasu vlast, cisto sumnjam , "jer mi necemo nikome da se zameramo".
Re:
Imaju pravo na budzet i budzetske cene studentskih domova koji su pretrpani Crnogorcima, od upravnika do studenata
| This discussion has been closed. |