Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
...
Nije fer da su samo 10 zadataka iz osnovnog nivoa.Odlicna sam ucenica i uradila sam 16-17 zadataka od kojih mi je 11,5 tacno.
Sve sam gresila u racunu, a dobro sam sve ispregledala.
Mislim da resenja nisu dobra!
Gledala sam onaj test od prosle godine i sve sam dobr9 uradila od kojih mi je 17 bilo tacno.
Nasa generacija je losija, zasto nama teze?!!
Evo, ovako. Ja sam uradio sve zadatke, a pri tome sam stigao da predjem hemijskom olovkom za 1 sat i 30 min. Nije bio uopste tezak. Najtezi je bio 19. koji si trebao samo da nacrtas visinu trougla i eto, sama ti dodje ideja.
Nije tacno da nismo imali dovoljno poena!! Sve sam stigao da uradim za 1h i sve mi je tacno... I ovo nisu zadaci za takmicenje! Da li ste vi pogledali kakvi su zadaci za takmicenje? Nemojte da uporedjujete takmicenje sa zavrsnim ispitom
Delitee dalje da sto vise nasss potpiše ovu peticijuu
Rdi se o našoj buducnostii
Smešni ste
Iz ovih komentara je jasno da oni koji su imali 2 iz matematike, u našem "savršenom" obrazovnom sistemu bi da imaju 20 bodova. Skoro svi zadaci se rešavaju logikom i učenje obrazaca je uglavnom nepotrebno. Vaš je problem što vi tu logiku nemate.
Nemojte pričati gluposti, logicno da svi koji su potpisali ovo i komentarisali da je tesko imaju najvise 2. Ko zna matematiku nije mu bilo teško i kraj. Ovo su gluposti
Re: Re: Re:
Dodji da vidis kad budu bili rezultati da vidis svih 20 su tacni. Ali slazem se malo je vremena jedva stigoh
PRETESKOO JE BILO, VI STREBERCINE NE SMARAJTE
Re:
Nije test bio tezak, ali je trebalo dosta da se pise i mnogi su izgubili vremena na podebljavanje postupaka hemijskom.
Mislim da stvarno ne treba da se opet ponavlja test,vec da se smanji kriterijum za upis u srednje skole.
Re:
Aj ne seri bre kakvoj buducnosti, verovatno ces konobara da upišeš cim pises ove gluposti
Re: Nije jedina srednja skola gimnazija....neko bi i drugu skolu da upise....
Preteskooo
..
Ajde terajte se bre! Pola nas će upasti u neke bedne škole zbog jebanih zadaka koje ne bi ni oni sami uradili! Hoćemo da ponovimo test, sa lakšim zadacima!
| This discussion has been closed. |
Slazem seee
#442: -