SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
jos 5 hiljada... Mislim da drzimo rekord !!!
Marko dajte nam informaciju da li su vas kontaktirali strucni ljudi i organizacije, jrsu li napravljeni neki timovi? Narod se na fb grupi organizuje ali laicki, ako.se tako krene u skupljanje potpisa opet ce sve propasti, jer sve mora da ima isto ime/predlog/inicijativu i istu formu, pa tek tako prikupljeno ima znacaj.
Ako vas je neko.kontaktirao.i.ponudio pomoc, prosledite te kontakte ovde i na fb da se ljudi mogu ukljuciti organizovano
This comment has been removed by the person who wrote it.
Mislim da bi neko trebalo da skicira tekst saopstenja za javnost o peticiji, daljim inicijativama, FB grupi. I poslati na adresu svih dnevnih novina. Pritisak na medije je veoma vazan.
Re:
Molim te reci da si se zezao kada si ovo nabrljao,jer ce me biti sramota tvoje nepismenosti.
Re:
koliko suu Srbiji korumpirani mediji , aktivni u mobingu , na vlasti i lcnoj promociji nema jednog poslanika Srbije , Akademika, dekana Fakulteta, stranackog lidera iz pozicije ili opizicije, direktora kulturnih institucija na Republickom nivou,, poznatog pevaca, u globalu glumca, ako sam se ogresila nek me isprave , hvala
Ja veceras ne gledam prvu televiziju i b92,jel necu da se sramotim,tako cu postati nekulturan ako budem gledao te rijalitije,ja i moja drugarica ne gledamo to,ziva katastrofa
Hahahaha odstampati kopiju online ankete i proslediti Savetu Evrope! Hahaha.....Super, da se Evropa uveri u to.koliko smo retardirani Hahhaa
A cak i da pravu peticiju sprovedete, obrukacete se nezapamceno, vidim na fejzbuk strani da totalni amateri i neznalice pisu tekst peticije, hahaa bicete predmet sprdnje u rijalitijima narednih pet godina! I ko vam je imalo verovao dosad, sad vas zbog toga smatra glupacima i zamlatama, e pa vi ste prava slika Srbije :) Ko nema u glavi ima u peticiji hahaha
Skoro ce stotka i idemo do kraja!!!!
Gaga
Re:
A šta radimo, Gago? Ne radimo ništa, 1000000 elektronskih potpisa možete okačiti mačku o rep a ako je tačno ovo što piše u gornjem komentaru da građansku peticiju pripremaju i sastavljaju amateri onda je i to propalo!
Re: Re:
hahaha ja sam budaletina a nisu oni koji misle da ce se kad broj potpisa predje preko magicnog broja od sto hiljada ugasiti televizori sirom srbije, ekipa iz rijalitija katapultirati u sibir ili sta vec ne mislite hahaha pa jos se smejem ovom predlogu da se odstampa online peticija i posalje ni manje ni vise nego u savet evrope hahah nije mi dobro :)
pa ne ide to tako, rodjaci...
Sve dok se ne oglase drzavni mediji sa nacionalnom frekvencijom koliko god nas bude bilo nema nazad!!!!
Za spas mentalnog duha do pobede!!!
Gaga