Peticije.online

Ukidanje master studija kao uslova za rad u skolama

Rasprava o zakonu

Gost#1 Jun 30, 2015, 20:36
Ja licno nisam ugrozen po ovom pitanju i imam samo srednju skolu ali cu Vama dati podrsku jer mislim da ste u pravu !
Pozdrav i srecno svima !
Gost#2 Jun 30, 2015, 22:10
Postovani,
mislim da u članu 8. stava 2 treba za rad u osnovnim i srednjim školama ukinuti studije drugog stepena, a takodje u istom clanu gde piše: "Lice iz st. 2. i 3. ovog člana mora da ima obrazovanje iz psiholoških, pedagoških i metodičkih disciplina stečeno na visokoškolskoj ustanovi u toku studija ili nakon diplomiranja, od najmanje 30 bodova i šest bodova prakse u ustanovi, u skladu sa Evropskim sistemom prenosa bodova.” Smatram da treba brisati deo „ od najmanje 30 bodova i šest bodova prakse u ustanovi”, jer postoje Visoko obrazovne ustanove gde studenti imaju predmete iz psiholoških, pedagoških i metodičkih disciplina ali njihov zbir je manji od 30, jer student ima 4 predmeta metodičke discipline koje se boduju po 5 bodova i pedagogiju i psihologiju koje se boduju sa 2 boda pa je njihov zbir manji od 30.
Dušan Spasić#3 Jun 30, 2015, 23:05

Re:

#2: -  

Поштована,

најбоље би било да Ваш предлог пошаљете путем упитника на горе наведеној адреси. Што више рпедлога веће су шансе за промену закона.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.