Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Re:
Cim zine Crnogorac slaze. Pa kod vas se ni za pokojnikom ne jauce , nego placate profesionalne narikace da odjaucu za pokojnikom.
Ja nemem povlastice u Crnoj Gori na moru, jos me i oderu vise nego druge
nemanjaa
U potpunosti se slazem sa peticijom, i srecan sam sto je neko pokrenuo uopste ovo voleo bi da se procuje i da se donese ova odluka! A svako ko je normalan i Srbin videce da je ovo skroz korektno i realno da se desi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1149: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ma ja samo ocu da vam se zahvalim svima vama sto nam pomazete da srbi iz cg SHVATE vec jednom da je njihov dom Crna Gora i da su u stvari nepozeljni u Srbiji. Mi pokusavamo da im razbijemo tu iluziju i tu ljubav 10 godina ovo ce mnogo da pomogne.
Hvala svima
E viva Montenegro
Re: nemanjaa
Ali ova peticija nije važeća bez JMBG-a, lične karte i potpisa.
CEGA SE PAMETAN STIDI TIM SE BUDALA PONOSI SLUCAJ SA CRNOGORCIMA
GDE SE KRIJU PARE OD CRNOGORCA ? SVI ZNAMO ODGOVOR! POD LOPATOM!
JEL VAM SAD JASNO KO SU I STA SU!
STO CRNOGORAC DRZI STOLICU PORED KREVETA KAD SE PROBUDI? ODGOVOR DA SE ODMORI OD SPAVANJA!
PA SAMIH DESET CRNOGORSKIH ZAPOVESTI KOJE SVI CRNOGORCI DRZE PORED SEBE NE SAMO DA GOVORI O NJIHOVOJ LENJOSTI I PARAZITSTVU NEGO JE POTVRDA IZREKE: - CEGA SE PAMETAN STDI TIM SE BUDALA PONOSI!
SKLONILI SLIKU NJEGOSEVU A OKACILI DESET CRNOGORSKIH ZAPOVESTI!
STO NE OKACISE DESET BOZJIH ZAPOVESTI ?
ZATO STO SU KOMINJARE BEZBOZNICI I PROTIVNICI PRAVOSLAVLJA I RUKOLJUBI TRULOG ZAPADA!
A NA ISTOKU SUNCE IZLAZI, ZAR NE?
A KAD SU ONI U PITANJU CITIRACU JEDNU SRPSKU PESNIKINJU: SJ KAD BI JEZIK ZA LAZ ISCUPALI AL BI OVO NEM NAROD POSTAO!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1114: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Dosta patetike. Vi ste nezavisni i koliko vidim niko nije "pucao" u vas. Skolujte se od para VASIH poreskih obveznika. Navikli ste vecito da sedite na tudjoj grbaci, e pa dosta je bilo. Kraj. Eto vam Kosovo koje ste priznali, pa tamo studirajte.
Re: CEGA SE PAMETAN STIDI TIM SE BUDALA PONOSI SLUCAJ SA CRNOGORCIMA
Sto se Srbijancu digne kad pogleda u ogledao. Zato sto vidi pic..
E viva
Re: Re: nemanjaa
VAZECA JE UVEK GOVNAVA MOTKA KAD DIRNETE U OSINJAK! ODREKLI SU SE TUDJE DEDOVINE U KORIST ALBANACA I SAD OCEKUJU DA IH NEKO DOCEKUJE SA SAMPANJCEM I KAVIJAROM! A UHAPSILI PRE NEKI DAN SRPSKOG GENERALA I PREDALI HRVATIMA!
Sada su oni stranci za nas. Bolje da brinemo o svojoj deci i državi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1156: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
O CEMU TI PRICAS COVECE ODREKLI STE SE TUDJE TERITORIJE PRIZNALI NEZAVISNO KOSOVO POKLONILI SRPSKE GROBOVE I SVETINJE ALBANCIMA KO DA TE VOLI NE MOLIMO SE ISTOM BOGU SRBI SU PRAVOSLAVCI VI PRAVOSLAVLJE NE PRIZNAJETE! O CEMU PRICATE? KAKO BI ODREAGOVALI DA SU SE SRBI ODREKLI POLA CRNE GORE U KORIST HRVATSKE IL ALBANIJE! LAKO JE POKLANJATI TUDJE POKLONI SVOJU OCEVINU! U MOJU ZEMLJU NE DIRAJ SAMIM TIM POTEZOM CRNOGORCI SU POKAZALI DA NISU SRBIJI PRIJATELJI!
Re: Re: CEGA SE PAMETAN STIDI TIM SE BUDALA PONOSI SLUCAJ SA CRNOGORCIMA
#1163: - Re: CEGA SE PAMETAN STIDI TIM SE BUDALA PONOSI SLUCAJ SA CRNOGORCIMA
A vidis li ti ista jado u ogledalu kad ustanes?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1156: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Људи не воле што су издали ови сви који су на поверења и зато што је партија хтела добили директорска места, и употребили их да униште и распродају Србију, а сад држе полиције и сарађују са шиптарима и другим мафијама.
И још неколико таквих ствари. А и мрзите ви (не зна се који ви, нико се не ограђује) кад дођемо у црну гору, па неки људи кажу "мрзимо онда и ми вас". А све то је глупо.
У праву си, као што у Србији постаје неопходно да размишљамо о Крушевцу као престоници неке Србске државе што неко рече, која није под контролом антисрбског пашалука којим руководе црногорци, тако и Срби из Црне Горе треба ДА СЕ ОКРЕНУ ТОЈ СВОЈОЈ ДРЖАВИ И ПРЕУЗМУ ЈЕ ОД ИЗДАЈНИКА, у њој одбране цркву и Србство од вас издајника, и повуку признања шиптарске окупационе тзв. републике. А и ми то у Србији треба да урадимо. Него ми смо пуштали све те људе из црне горе (више не знам да ли су Срби или нису) да пљачкају и раде све то, верујући причама о чојству и јунаштву, и очекујући да одуже то што су покрали спречивши уништавања Србства и Србије, а не обрнуто, е одатле бес. И одатле што су из црне горе неки комунисти стрељали четнике по Србији.
А јесте сумњиво што је ову петицију прво објавила Милова новина, зато треба разјаснити неке ствари.
И да, очекивали смо сви, из тог вашег причања да сте јуначни, да побијете ту власт која је признала тзв. Косово као независно, а ви ништа. Одатле пола људи сад мисли да сте сви исти и да вас не занима Србство ни најмање.
| This discussion has been closed. |