Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Jer ja primam manju platu da bih solidarno pomagao budzet a isti novac koji ja "stedim" odlazi na strane drzavljane. U CG mora da se plati festivalska taksa.......itd, itd
Re: Re:
#107: Dvostruki Standardi - Re:
Je li ovo crnogorski jezik?Molim prevod...
Re:
Hahahaha vic godine! Mi tamo da studiramo? Ajooj nije tebi dobro izgleda...
Re: CRNOGORCI SU PRVI PRIZNALI NEZAVISNO KOSOVO NE PRIZNAJU SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU ! MRZE PRAVOSLA
Pa pokusavaju da operu svoje pljacke i zlocine u Dubrovniku i Konavlima.Tereza Kesovija je pricala o tome kako su joj crnogorci opljackali kucu,nije tesko naci taj intervju.Doci ce i njima racun na naplatu od Hrvata i to ubrzo kad dodje opet na red pitanje Prevlake,tad ce se i ostalog setiti.
Re: Re: CRNOGORCI SU PRVI PRIZNALI NEZAVISNO KOSOVO NE PRIZNAJU SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU ! MRZE PRAV
Mozda je pricala ali joj nije smetalo da gostuje u Crnu Goru tako da tisina.
Re: Re: Re:
Glup si ko tocilo! Kad ne razumes sta je hteo reci ne odgovaraj!
srbija srbijancim. Ko j... Ostale srbi
Ko je Petar Petrović Njegoš? Srbin iz Crne Gore a montenegros jaoj ne slogo?! Ko je glasao za raspad
Univerzitet u Podgorici ima dovoljno mesta za sve, pa niko ko želi da se školje neće ostati neškolovan.
Dosta su Vojvodina i Srbija (još u vreme SFRJ) odvajali od svojih usta da bi se hranili Crnogorci, Makedonci, kosovski Albanci i Bosanci. Dosta je toga bilo. Čist račun duga ljubav. Nema besplatnog školovanja za Crnogorce! Pogotovo što su toliko šovinistički nastrojeni prema Srbiji.
Re:
Upravo tako. U RS i Bosni ima dovoljno fakulteta, pa neka se školuju tamo.
Kad ih vidim onako crne i krakate, ko jetiji neki bauljaju po Beogradu. A kad puste glasinu onu njihovu odvratnu, kao iz sume da su dosli. Ne znaju sta je kultura, sisli sa brda prljaju nas Beograd.
| This discussion has been closed. |

Re: PROVERITI STO CRNOGORCI "TRCE" NA SRPSKE FAKULTETE PROVERITI KOLIKO IMA PROFESORA CRNOGORACA
#2069: TOLIKO O CRNOGORSKOJ PAMETI - PROVERITI STO CRNOGORCI "TRCE" NA SRPSKE FAKULTETE PROVERITI KOLIKO IMA PROFESORA CRNOGORACA
tacno. tumor ove drzave.