Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Zato sto jedan bot naskraba 700 komentara, Milose Hajdukovicu, mani se uyaludna posla, jbg Crnogorci su Crnogorci,jaci kaci!
a pogotovo nacija kriminalaca koja vrslja po Beogradu i po
Srbiji.
Re:
Срби из црне горе су браћа, а црногорци нас искоришћавају и сарађују са шиптарима.
Срби из црне горе су грађани другог реда у тој црној гори, а овде долазе црногорци који кажу да нису Срби него црногорци и хоће бесплатно да студирају, и дом бесплатно, и све бесплатно, а мрзе нас.
Nego kako
https://twitter.com/PFC84/status/608991253292814336 tako sam davno rekao sta mislim..
Re:
Tako je! Dosta je bratstva i jedinstva dokle ce vise ti Crnogorci i izbeglice ziveti o nasem trosku!
napokon!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re:
Malo li je? Na kraju recenice ide tacka. Nepismen si tebrice, nikad ti neces zavrsiti fax, nije to do profesora , do tebe je...
Ova siromašna država takav luksuz sebi ne sme da dozvoli, već treba isključivo da vodi brigu o svojoj deci i svojim državljanima.
Kad macke (CRnogorca) nema ,misevi (Srbijanci) kolo vode. Batalite te glupe peticije, botovi!!!
Re: Opklada
#128: Kladioničar-hladioničar - Opklada
DOBILA JE TVOJA SESTRA KOJA DOLAZI OVDE NA SPLAVOVE MISLIM DA SE PREZIVA BULATOVIC EVO I PREKSINOC JE DOBILA....A I NOCAS CE ZA KAZNU STO JE SINOC MORALA DA UCI PA NIJE MOGLA DA DODJE.
Re:
Potpuno se slažem sa tobom i podržavam te, samo moraćete i vi ovde da polažete proti srpski jezik od 30 slova bez onih vaših dodataka da bi se hvalili kako imamo različita pisma. Čist reciprotitet koliko naših kod vas tolko vaših kod nas. Uzdravlje
Studenti iz Srbije u Crnoj Gori plaćaju školarinu kao stranci
Ја у Србији нисам студирао, и од Србије никада нисам ништа узео, нити желим узети било шта од њених пореских обвезника. Србин сам из Босне, а Србију волим и мислим да под хитно треба престати са праксом "черупања" напаћене Србије и њених грађана. У Србији јесу бољи универзитети и факултети, али мислим да је кориштење тих привилегија за странце најобичнија злоупотреба, просјачење и крајњи БЕЗОБРАЗЛУК! Студирање изван граница је луксуз, и за то треба бити финансијски обезбјеђен или у супротном се покријте колико сте дугачки. Рекао сам то многим људима одавде по питању многих ствари. Имам држављанство Србије, али Србији не плаћам порез. Одакле мени право да отимам оно у чему нема мог учешћа!? Додуше, и моје држављанство су платили грађани Србије, јер тада су укинули ту таксу коју сам ја намјеравао платити, али нисам узео исто ни због каквих привилегија, већ искључиво из патриотских разлога. Мој патриотизам није корист и отимачина, већ стабилна и јака Србија, и стога подржавам ову иницијативу.
| This discussion has been closed. |