PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!
Re:
WOW bravo ,pogledaj poneki link sa 23 strane,srce moje i ne mozes mijesati domace,kucne pse sa psima lutalicama. To ti je kao da poredis macku i tigra
Re: Re:
Ako nemas nesto pozitivno reci, za pomoci, ako si protiv vec kako vidim.. molim te lijepo, trosi vrijeme na nesto drugo.
Do sada sam hranio preko 30 napuštenih pasa. Ni jedan nikada nikog nije ugrizao. Shvatam zabrinutost i strah od njih, ali nisam za njihovo ubijanje.
Tijana
Zasto ne ubijate silovatelje,ubice i slicno tome. Sram Vas bilo!
S T O P
U B I J A NJ U
N A P U S T E N I H
P A S A ! ! !
Re:
Ja nisam mali nego mala i ti nisi uopse starija cim se prepires sa dijecom
Poslanice Nermina Zaimović - Uzunović, teško onom kome ti želiš zaštitu ili dobrobit.
Re:
prioritet stipendija ili zivot? e zato nisu psi ti koje treba pobiti!
A ti kad si tako pametan, nisi se upitao zasto se ta djeca boje,kako to da se moja djeca ne boje i nemaju strah od lutalica i drugih pasa?Evo ja cu ti reci,jer su odgajani tako da se ne boje,tako da vole zivotinje i sve ok njih,tj. odgajani u ljubavi prema zivotinjama i prirodi ,a povrh svega edukovani ;)
Re: Strategija
Svaka cast...kad bi zakon radio ovako kako ste napisali sve bi funkcionisalo kako treba !!!
Re:
KOJI CES TI K.... NA OVOM FORUMU...DA NISI MALO ZALUTAO
ILI SI I TI JEDAN OD OVIH STO IM JE RAT-BRAT ,PA DODE U SARAJEVO
Re:
ako Vam šta uspije, svakoga koga znam u nekom udruženju kad god vidim napuštenog psa, nekome ću donijeti na vrata.. nek se riješi ovo stanje desetina hiljada pasa, pa onda šta da se uradi povodom azila... inače ovo je nevjerovatna situacija ..
Srce tvoje :-) pomješalo domaćeg i kučnog psa i dobilo mješanca :-) Kućni pas Rotvajler 55 kg 68 cm, pas lutalica 10 kg 20 cm. Razlika je između agresivnih i ne agresivnih pasa, ali nisam veterinar da bih imao stručno mišljenje o svemu. Jednostavno, nisam za njihovo ubijanje. Uklanjanje sa ulice, da, ali ubijanje definitivno ne. I samo da znaš moja "mačka" je opasnija od tigra ;-)
Nema brata i nisam u Sarajevu :-) Osim toga, nemam namjeru da se prepiram, pozdrav.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the author of the petition.