Peticija protiv nove male mature
Prvo maltretiraju nas sa tih 7 predmeta, drugo sad nece da nas vode na ekskurziju, a da su nastavnici promenili nacin rad,NISU. Niko se ne trudi,predaju samo da ispredaju i da dobiju pare. Mi se samo stresiramo oko tog prijemnog,jel niko ne zna ni kako ce biti, ni sta ce biti, ni da li ce biti zbirki. Profesori nas svi kao spremaju a ni samo ne znaju sta ce biti, a najgore od svega sto je vecina dece iz beograda dobijalo besplatne knjige,koje smo vracali, i nemamo literaturu odakle da ucimo,a pricaju da nece biti ni zbirki nego sve 100% nepoznato. I recite da je to pravedno prema nama? Neka se postave malo u nasu poziciju, a pogotovo ovo sto nam prave za ekskurziju :)
..
Ne bih se složila sa vama. Većina nastavnika koji meni predaju,su vrlo zainteresovani da pomognu,organizuju i privatne časove i radimo testove,čak ponekad umesto gradiva za osmi mi radimo gradivo iz prethotnih godina da se podsetimo jer knjiga i pomoći nema!
Re: NECU PRIJEMNI OD 7 PREDMETA!
#28: Bedni osmak :( - NECU PRIJEMNI OD 7 PREDMETA!
PODRŽAVAM ! Ja sam učenica osmog razreda i ovo stvarno nema smisla! Ja nisam odličan đak, i ne idu mi svi predmeti od ruke. Nismo svi jednaki. Nekima hemija i fizika idu super, lako to kapiraju, dok se neki ubijaju od učenja zbog ocena, i da bi došli do boljeg proseka. Zamislite kako je kada treba cele godine da učimo ovo gradivo osmog i pritom, da obnavljamo i prošlogodišnja gradiva! Seti te se bre, vašeg osmog razreda! Poslednja godina, rastajemo se, više nikada nećemo biti zajedno u istim klupama. I baš sad, ove godine, kad treba i da se družimo malo (ne preterano,ipak je to osmi razred, svesni smo toga) mi ćemo imati mnogo manje vremena za druženje ili sport, zbog škole. Ministarstvo bi trebalo da se vrati u školske klupe, pa bar jedno polugodište! Da uče ovo što mi učimo i da pritom stigne, da izlazi, da trenira, ili već koju aktivnost ima! Da shvate da to nije nimalo jednostavno, pogovo što smo sad svi pod stresom!
gost
peticija protiv nove male marure
pedja cu
| This discussion has been closed. |