Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
KOMPLEKSASI, dzaba vam peticija, studiracu u Beogradu, jos 5 godina, ostace ovo mrtvo slovo na papiru.. Svratite sjutra do OK-NO, na Obilicevom da vam platim kafu. :-*
Re: Re: Re:
Sedi jedan imaš iz matematike. Zemun ima više birača nego cela CG. Belo keče samo 35%, Milogorci 25%, 5% ostali, a izjašnjenih kao Srbi 35%.
Re: A ko to majke ti hoce iz Beograda da dodje kod vas da studira?
Re: galo
Ma nek polazu ako su ludi da studiraju u CG. Alo bre batice, ja ovde placam porez, ja finansram drzavu Srbiju i hocu da gradjani Srbije imaju besplatan fakultet. Vece su sanse da se to desi kad svi stranci placaju skolarinu. Delom ce finansirati besplatno skolovanje nase dece. Nisam ksenofobican ali svako pod svoje cebe. Dosta smo siromasili dok ste vi nasim parama stvarali svoju drzavu. Stvoriste je hvala bogu, priznaste i Kosovo i sad kud koji mili moji. Srecan put.
Re: Re: Re:
Mislis 50% ? Osim toga ti si debil i sta trazis koji moj ovde ? Imas svoju drzavu i idi smrdi tamo
SRBIJO ZEMLJO SELJAKA NA BRDOVITOM BALKANU... Potpisnicima peticije zelim da im crkne krava,posto i oni zele da ja vise odje za DZ ne studiram... A mene lijepoooo...
Re:
Mozda ces se ti i ogrebati za fax za dz al ....e jebo coveka takvog ko ti, gnjido jedna...mi te finansiramo smrade grebatorski
Ovo samo Sandzaklije potpisuju...
Re: Re:
Ti me finansiras? E u usta ti se poserem dzabalebarosu smrdljivi.
Nisam nazionalista al'ovo je prevrsilo svako meru
Da li je nekom palo na pamet slucajno da u Crnoj Gori zivi 34% ljudi koji se uprkos svim pritiscima i dalje izjasnjavaju kao Srbi?
I da i njihova djeca studiraju u Srbiji ?
Ja sam otac dva studenta koji strudiraju u Srbiji, Srbin sam, imam i krstenicu, i popisni list gdje se vidi da sam se izjasnio kao Srbin i ja i moja cijela porodica.
I treba li da se doselim u Srbiju da ne bi placala moja djeca skolarinu, ako su dobri studenti ? A Srbi su.
Trazite svakom ko dodje kopiju popisnog lista da vidite kako se izjasnio, trazite krstenicu iz SPC i tako odvojite zito od kukolja.
Drugo lako se raspitati ko je ko i iz cije je porodice iz CG, a veci nam je problem sto su se Vucic i Djukanovic slizali, i kradu i vas i nas.
Oni, a ne studenti. Oni milijarede, a studenti krevet u domu i tri oskudna obroka.
Ako nemate drugih problema, nego ovaj - srecna ste zemlja !
| This discussion has been closed. |
Zasto pri potpisivanju peticije daje samo opciju "Srbija i Cg" u odabiru zamlje???