Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re:
Ne razumem kako metalik i homoseksualce stavljas na isti nivo kao narkomane.Jeste da homoseksualci ne znaju sta rade i zbunjeni su ali niko ne mož da ih prdomisli.
PROCITAJ
Glupi ste svi vi sto pricate da bar spuste kriterijume, oni to ne biraju nego RACUNAR i na to niko ne moze da utice!!! Tako da prekitine sa tim komentarima, niste jedini koji su lose uradili!
ljudi pa da li ste realni dobili smo najtezi prijemni iz matematike ikada treba lo man he vise vremena smanjite kriterijum
osmicastojkovic
Nije bilo bas TOLIKO tesko..dobro mozda je bio tezi od predhodih godina ALI z srpskog jezika pitanja su bila prelaka tako da...e
A koja je foraa da vi što ste uradili odlično matematiku komentarišete???
Smucio mi se vise ovaj prijemni jedva cekam i kombinovani da se završi da mogu da živim. Poništite samo matematiku i eto. Zadaci su previše teski...
Re:
Da bi izbegli da radimo ponovo!!!!!
Neko je imao nastavnicu i plakao 4 god zbog mate.
Sada je znam i bilo mi je lako!!!
Jednom je bilo i više nego dovoljno, nemojte ludovati...
Re:
Nisi se ti nikada spremala za takmicenje, koja stte vi 01 degeneracija
Re:
Da su bolje ucili od 5. Razr bolje bi i uradili.
Zadaci su korektni....
E sad sto roditelji brane nafurane cerke......razultati se vide!!!
Re:
Kakvo takmicenje ,ne znas ti sta je takmicenje.Nego djaci vise ne znaju da pomnoze i podele dva broja u tome je problem.Nije moglo da se prepisuje i odmah frka.
Ajde da budemo realni..Zadaci su bili preteski i nije mi jasno sta oni hoce od nas..Toliki stres da dozivimo zbog prijemnih nije normalno..PA DAJTE LAKSE ZADATKEEE..
Re:
Kazee NEDOSTATKU VREMENA vremena je bilo dosta ni za 5 sati ne mozes da uradis nesto ako ne znas tkd ono
Re: Re:
bravo,poenta je upisatu zeljenu skolu jer ne predajes listu ZELJA za dzabe,uradio/la si 18 zadataka svaka ti cast bravo,ali podrze i druge koji nisu tako dobro uradili jer je 2 sata malo za onolike izraze i onu geometriju
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#288: Azes - Re:
Hvala kurcu da neko nije retardiran.