Peticije.online

Ukidanje master studija kao uslova za rad u skolama

Širite peticiju

Gost#1 Oct 23, 2013, 21:24
Kada biste napisali pravilno - MASTERSKIH studija, možda bih i potpisala. Ni doktorske studije nisu DOKTOR STUDIJE, zar ne?!
Dušan Spasić#2 Oct 24, 2013, 16:05

Dragi potpisnici, kontaktirale su me Naše novine. Naime zainteresovani su da napišum članak o našem problemu. Treba im neko ko je zainteresovan da govori o ovoj zavrzlami. Ja, iako sam pokretač peticije, nisam pogođen ovim problemom. Naime, ja sam zaposlen a master branim u roku od mesec dana. Za novine i nisam toliko interesantan, ali ako nema interesenata ja ću dati intervju.

Milan#3 Oct 24, 2013, 17:09

Re:

#1: - Kakvo poznavanje pravopisa i kakvo ostro oko. Prepoznali ste sustinu peticije. Divim vam se do imbecilnosti.

Dušan Spasić#4 Oct 24, 2013, 21:03

Re:

#1: -

Nisu masterske nego master studije slobodno proverite na fakultetima, a normalno je da su doktorske. A suština peticije nije pravopis i neka kvazi borba oko srBskijeg naziva već u borbi za prava ljudi koji su pogođeni ovim problemom.

Gost#5 Oct 25, 2013, 01:22

Re: Re:

#3: Milan - Re:

hahhaha!!! care!

Deda Smrda#6 Mar 18, 2014, 22:58

Re: pravilno?!?

#1: -

Jeste logično. I jeste tačno. Ali to "master studije" ne čini ništa manje tačnim. Razumem kompulsivnu potrebu za ispravljanjem ali ne i bojkot problema koji je sve očigledniji i sve štetniji.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.