Peticije.online

Ukidanje master studija kao uslova za rad u skolama

Širenje peticije

Gost#1 Mar 18, 2014, 12:19

Postovani,imam zvanje Profesor razredne nastave. Naime, studirala sam na NUBL-u i ne mogu da nadjem zaposlenje jer je privatni fakultet pa se prosjek ocjena mnozi sa 3. Da li ta peticija moze da pomogne mojim kolegama i meni? Sta da radimo? Nemam novaca za dalje studiranje.
Puno pozdrava iz Prijedora.

Gost#2 Mar 18, 2014, 23:36
SVAKAKO,SAMO NAPRED ZAJEDNO...
Dušan Spasić#3 Mar 19, 2014, 09:52

Re:

#1: -

Za Vas ne znam. Peticija se odnosi na studente koji zavrsavaju fakultete u Srbiji.

bez prava#4 Mar 22, 2014, 00:12
Ja sam završila u Bosni,a živim u Srbiji i samim tim hoću da radim ovde. E sad,imam zvanje PROFESOR RAZREDNE NASTAVE,a ne diplomirani učitelj ili kako se već zove ovde. Interesuje me, pošto sam studirala po Bolonji, da li je Master obavezan i u ovom mom,sigurna sam, ne jedinom slučaju.
Gost#5 Mar 22, 2014, 17:43
Smatram da je za rad u osnovnoj skoli dovoljno 4 godine studija.Ako nije dovoljno toliko godina nece biti dovoljno ni pet.Roditeljima je to jos jedna godina velikih troskova.Naime,ne stanuju svi u NS i BG, tako da moraju placati stan, prevoz i hranu studentu.Da li master znaci da su nasi nastavnici sa visom / 6. stepenom/ ili visokom /po starom/ losiji prosvetni radnici? Ma dajte molim vas. Master nema veze sa zivotom, ni predmeti na masteru ne uticu na osposobljavanje za profesora.
Gost#6 Aug 07, 2014, 06:19
podrzavam peticiju

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.