Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
Sinke
Mudar komentar, nema sta, ali kako kaznama resiti ovaj problem?
A problem sa uzgajivacima opasnih pasa se lako resava. Kome je stalo da pored sebe ima zver koja moze da ubije (i povremeno i ubije) i odraslog coveka, ne samo neko nesrecno dete, neka placa taksu. Dok ne nadjemo nacin da kompleksase izdvojimo iz drustva, ili bar da bude sramota zeleti da te se plase.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Ja predlazem izdavanje specijalnih dozvola za posedovanje takozvanih opasnih rasa pasa (nakon psihijatrijske procene potencijalnog vlasnika) kao sto se radi pri polaganju vozackog ispita. Takodje, posle 3-4 godine vlasnike ponovo uputiti na kontrolni pregled na osnovu kog bi mu dozvola za posedovanje pasa bila produzena ili oduzeta.
Достa су нaм улице грaдовa личиле нa ЗОО врт.
Re:
Кад видим тему обузме ме туга, да је Србима прече пашче од комшије, брата од човека уопште. Власници паса сууглавном нехумани, подређују пасјој вољи и свој и животе ближњих. Спремни су да шетају псе у свако доба дана и ноћи, да стоје и са задовољством присуствују пражњењу црева и бешике својих љубимаца, остављају трагове свуда као да оплемењују простор, нема парка где би се човек слободно могао одморити, власници паса инсистирају да будемо љубазни и да допустимо њиховим псима понашање како је тренутно по вољи, човеку можеш рећи да прође. Псу? Ко би се усудио власник би одмах нахушко пса па њих двојица удружени: пас лаје а власник виче:"Ко не воли псе не воли ни људе, он би да се дружи..." Родитеље може да одведе и преда "дому за старе, пса води у шетњу, купа га, храни, пере му тур... Срамота ме кад видим Србина да пристаје на ту мизерију Љиљана Ћуић
Re: Re:
Баш тако, док Шиптари држе леђа једни другима, док гаје и подижу синове и поносе се њима, освајају простор и територију, Срби се баве керовима, Срби Србима не верују, Србима синови не требају, требају им керови.
Нација осуђена на нестајање, а тако и треба!!
Re:
Jedan komsija tako pustao kera da pisa po mojoj felni, a onda jednog dana keru pozlilo, izgleda da je kerina naletela na kerozan u blizini felne, i tako, moje felne su sad ciste, kao sto je cistija i cela okolina...
A ja se naravno vrlo ljubazno javljam komsiji koji jos uvek boluje sto je izgubio ljibimca. Ali sta da se radi, o ljubimcima treba voditi racuna, pogotovo paziti kako i sta rade...
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re:
Miloše, sinove sam rodila sebi, a sinovi nabavili pitbula da im čuva majku. U čemu je tvoj problem? Koliko je država Srbija dala meni za moje sinove toliko ću i ja njima za svog psa, jel važi?
| This discussion has been closed. |