Zaštitimo Zemunski kej
Re:
#51: - Hvala Vam najlepse i molimo da nam podelite link/sliku clanka da sto vise podignemo svest gradjana.
Srdacno,
admini grupe Moj Zemun
Re: Re:
Kamo sreće da sam vlasnik broda. Imate li nešto da prokomentarisete o ostalim stvarima koje sam naveo.
Re:
Pogledajte u kakvom je stanju nasleđe u Zemunu. Pogledajte fasade, pogledajte hotel Central, pogledajte kineske prodavnice i bazare u najlepšim lokalima u našoj glavnoj ulici. Pogledajte klima uređaje i nakaradne reklame na najlepšim i najstarijim zgradama u Zemunu. Šta je najstarijom kafanom u Srbiji koja se nalazi na Muharu?! Imamo li neki otvoren muzej?! Šta je sa Komandom vazduhoplovstva?! Na mestu galerije u Glavnoj ulici sada se nalazi kladionica! Imamo li bilo kakvu ustanovu kulture kao što ih ima većina opština u Beogradu?!
Zemun nam je jadan i tužan!
Re:
A mislis da govna sad ne idu u vodu uz svih beogradskih opstina . Malo manje mrznje i zavidnosti i shvaticete koliko je ovo dobro za zemun
Re:
Ne znam dal shvtate da je ta "rugoba " najlepsi objekat na reci u gradu ... tako da mislim da bi pametnije bilo da se uhvatite nekog posla a ne da idete okolo i samo iskazujete ljubomoru ... tim stavom ne donosite nista dobro ... mrznja nikome nista dobro nije donela .
Re:
Ne znam zasto lazete da ste zemunci . Svakodnevno prolazim tamo i labudovi su i dalje prisutni...
Re: Re:
Ama niko nije ljubomoran na najlepsi objekat u gradu nego na bahato postavljanje istog na neadekvatno mesto. Svi Zemunci zele da Zemun bude lepsi i bogatiji, ali poenta ove peticije je da se pokrene javna diskusija na tu temu, a ne da se namecu "resenja" koja na duze staze stete Zemunu.
Re: Re: Re:
Ok. Jel mozes da mi ibjasnis kako ovo moze da steti zemunu ? Jprvo labudovi o kojima svi toliko to boze vodite racuna ( a nas par ih zaista svakodnevno hranimo ) su i dalje tu . Pogled na lido se definitivno nije zaklonio sa 90 metara dugim brodom ... zemunski kej je slozicete se mnogo veci da bi ga ovaj brod zaklonio . A trece ko si ti da odredjujes da je neko bahat . Za to postoje institucije i ko je tebi dao pravo da nekome kazes sta sme a sta ne . Ja ne verujem da je taj ko god da je stavio taj brod tu bez adekvatne papirologuje kakva god ono bila . I poslednje danas sam bio na kafi i da ti kazem da lepse mesto za to u bg ne postoji . Mislim da bi trebalo dati sansu a ne odma da sve rusimo . Ajde da probamo nesto da gradimo . Ja da imam novac i ja bi iskreno pokupio ovu ideju i posegao za istim mestom . A recite mi bar jednu losu stvar osim otrcanih i neosnovanih stvari i ja cu prvi sa vama stati prodiv ovoga ?
ZEMUN JE ZEMUN......i vec ako se trpa nesto ovde hajde da strpamo, SIP, KRAJINU i ZUPU pa da napravimo muzej brodarstva i ribarstva na njima...imamo istoriju na zalost....
Re: Re: Re: Re:
Turen bez i jednog papira ... ali ako vlasnik hotela na vodi samovlascem ima pravo na to, hajde da pustimo i ostale da se vezu...
Re:
Krajna, SIP, Zupu koju smo do kraja ispratili sa muzikom,pozoristem,slavljem i oprostili se..koliko je potencijala i istorije bilo u njima pa makar da su ih tu dovukli i sacuvali.. svaku dusu broda smo neki znali,igrali po barzama,samohotkama, odrasli oko Starog Slepa,Radeckog i Batinom kanalu..❤❤❤
| This discussion has been closed. |